חשש להריון-דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון-דחוף!
    אלמונית
    03/01/2009

אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה אבל בלי חדירה מלאה , ככה שאני גם לא יודעת אם קרום הבתולים שלי נקרע כי לא הרגשתי שום כאב. ולא השתמשנו בשום אמצעי מניעה, והוא גמר בחוץ . האם יש חשש ואפילו הקטן ביותר כדי להכנס להריון (הייתי יום אחרי סיום המחזור) ואם כן האם לקחת את הגלולות של היום שאחרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון-דחוף!

הוספת תגובה

• ..

טל
    04/01/2009

ככה... קודם כל גם אם לא "נקרע" הקרום וגם אם הוא לא גמר בפנים יש סיכון להיריון. כל מצב שבו נוזל זרע בא במגע עם פתח הנרתיק הוא מצב להיריון :S זה שאת יום אחרי המחזור מאוד מרגיע אבל זה ממש לא משהו שצריך לסמוך עליו.. הסיכוי ממש ממש קלוש אבל קיים. לא תמיד כואב בפעם הראשונה... וקריעת הקרום היא לא מה שכואבת. בכל אופן.. פשוט תהיו זהירים, אני לא מבינה את זה - אתם עושים מעשה בוגר... סבבה ואחלה וזה.. אבל למה לא לעשות אותו בצורה אחראית ובוגרת? לא מסכימה איתי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו