אוננות הדדית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות הדדית
    אלי (שם בדוי)
    11/01/2009

אני אוהב את חברתי ואני אוהב שאנו נוגעים אחד בשני יותר מקיום יחסי מין בעייתי נובעת מזה שחברתי דוחה אותה המגע באיברי היא לא מסוגלת לגעת בו ולי אין בעיה לגעת בה אף על פי שהיא נהנית מה עושים איך אשכנע אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות הדדית

הוספת תגובה

• אלי

....
    11/01/2009

אתה לא אמור לשכנע אותה אם היא לא אוהבת את זה ואם היא לא רוצה בזה אל תכריח אותה כי אתה עלול לאבד אותה..בנתים תעשה את מה שהיא אוהבת תתן לה את ההרגשה הטובה הזאת של הביחד ושל האנטימיות בינכם ואז לאט לאט היא תפתח אליך ותבין שהעבודה שלה הגיעה..אל תלחץ ואל תמהר..הרי תמיד טוב שזה בא לאט לאט ובשלבים..;)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מחזקת את התשובה

יפעת מקלר
    13/01/2009

שקיבלת- אין מקום לשכנע, הזמן יעשה את שלו , ככל שהקשר בינכם יתחזק, ככל שהיא תרגיש נינוחות איתך במיטה, ונינוחות עם המיניות שלה, סביר להניח שהיא תפתח לגעת בך יותר. אל תלחץ!
    תמשיך לגלות סבלנות ואהבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו