עזרהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרהה
    שני
    11/01/2009

יש לי חבר ארבע חודשים אני בת 16 וחצי והוא בן 20 הבעיה היא שהוא מאוד חרמן , הוא אומר שהוא מוכן לחכות לי כמה שצריך עד שאני יהיה מוכנה אפילו אם זה יהיה שנה או שנתיים , הבעיה היא שכאשר אנחנו במיטה סתם שוכבים אז אנחנו מתחילים להתנשק ולהתחבק הוא לא מסתפק רק בזה ותמיד הוא מנסה להגיע למצב של "סקס יבש" בהתחלה אני תמיד מזיזה אותו ואז הוא שוב חוזר בתירוץ שהוא רק מחבק ואז שוב זה קורה כמה פעמים עד שאנחנו פשוט מגיעים למצב הזה וכשהוא מתחיל זה די קשה לעצור אותו ולפעמים אני גם נסחפת איתו, הבעיה היא שכל פעם שזה קורה אני מצטערת על זה אחרי זה ואני פשוט לא אוהבת את זה ואני לא רוצה שנמשיך עם זה לפחות לא בשלב הזה .וכל פעם אני מגישה רע עם עצמי שלא הצלחתי לעצור את זה.ואנחנו אפילו לא יכולים סתם לשבת ולהתנשק ולהתחבק כי אז הוא מתחיל להתחרמן ומנסה שוב. מה אני יכולה לעשות? איך אני יכולה לעצור אותו ואת עצמי כדי שלא ניסחף?איך אני יכולה למנוע מאיתנו להגיע למצב הזה? ומה אני צריכה להפסיק להיות איתו במגע כדי שלא ייסחף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרהה

הוספת תגובה

• תשובה

....
    11/01/2009

לדעתי את צריכה לדבר איתו..את כמה חודשים עם הבן אדם ואני מתארת לעצמי שאת מכירה אותו ויודעת מי הוא באמת,אז ככה שעדיף שתדברי איתו ותסבירי לו את הצד שלך..זה שתישתקי לא יעזור לך ולא ימנע ממנו לנסות שוב..או יש לי הצעה פשוטה אם הוא לא מקשיב לך ושוב מתחיל עם זה אז כניראה הוא לא מספיק ראוי בישבילך וכדי שתפרדי ותמצאי מישו יותר ברמה שלך ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

שני
    11/01/2009

הבעיה היא שאני אוהבת ואני יודעת גם שהוא אוהב אותי אני כן מרגישה שהוא מכבד אותי ואני מדברת איתו על זה כל הזמן הבעיה שלפעמים אחרי חמש פעמים שהוא מנסה אני כן מגיעה איתו למצב כזה אז הוא מבין שאני כן רוצה למרות שאני אומרת לו שאני לא רוצה .. ותודה על ההתייחסות שלך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

....
    11/01/2009

אז רגע את אישית רוצה לשכב איתו?את מוכנה? בואי נגלה לך סוד קטן אני גם בת 16 וחצי והיה לי חבר שנה ו3 חודש הוא גם בן 20 עכשיו...לפני חודשיים ניפרדנו.. אנחנו שכבנו אחרי 3 חודש שהיינו ביחד והוא נתן לי את ההרגשה הכי טובה שיש...ותשמעי את צריכה רק להרגיש בנוח איתו..ולשים לב אולי מפריע לך משו..את צריכה לשים לב לפרטים הכי הכי קטנים לפעמים הם אלא עם בעלי חשיבות גבוהה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

שני
    11/01/2009

לא אני לא רוצה לשכב איתו זה בדיוק הבעיה אני כן מרגישה איתו בנח והכל אבל אני עוד לא מוכנה .. הבעיה היא שכשאנחנו ביחד אנחנו מגיעים למצב של "סקס יבש" ואחרי זה אני פשוט מצטערת על זה אני לא יודעת למה אפילו.. ואני מנסה לעצוב את זה הרבה פעמים אבל אחרי כמה פעמים שהוא מנסה אני כבר לא מצליחה ואז גם אני נסחפת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

....
    11/01/2009

אני חושבת שזה הכל לחץ..ואני חושבת שאת לא מנסה לעצור את עצמך משום שאת מפחדת לא לרצות את חבר שלך את מפחדת שהוא לא ירצה להיות איתך ביגלל שאת מפסיקה הכל ולא נותנת לו..בכל מקרה אני חושבת שעדיף שתדברי איתו שוב ואיך שאת מדברת איתי ואת מסבירה לי ככה תסבירי לו..וזה גם מה שטוב בחברות שחבר שלך יכול להיות כמו חברה..:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודההה לךך :]

שני
    11/01/2009

אני אדבר איתו היום בערב ונראה מה יהיה ושובב תודהה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

....
    11/01/2009

אין בעד מה מתוקה=]...תחזירי לי תשובה אחרי שתדברי איתו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו