שאלה דחופהה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופהה!!
    חיה
    11/01/2009

אני בן 17 וחברה שלי גם.. ואני וחברה שלי כבר כמעט 9 חודשים ביחד ולפני חודש שכבנו פעם ראשונה או חודשיים ומאז עשינו לפחות 8 פעמים.. אנחנו נהנים והכל טובב אבל יש בעיהה שהיא לאא מביאה לי לגעת לה בחזה כי היא מתביישת שיש לה חזה קטן והיא שמה תמיד פושאפ בגלל שהיא מתביישתת.. פעם אחת דיברתתי איתה על זהה שהיא צריכה להרגיש חופשייה עם עצמהה ושאני אוהב אותה ולא מעניין אותיי הגודלל והיא בכתה לי וזה התבאסה רצחח.. מה אני יכול לעשותת שתרגיש איתצי הכי נוח שישש? זה מהה שאני רוצהההה.. אני נותן לה את ההרגשה הכי נוחה בעולםם.. יש עוד משהו שזה כבר לאא בעיהה אני מבין אותהה.. שאני יורד לה והיא נהנת מזה רצח וגם היאהייתה יורדת ליי ואז היא דיברה איתי על זה שהיא לא אוהבת וזהו לא דיברנו על זה יותרר מאז אני יורד לה ואני לא נותן לה לרדת לי כי היא לא אוהבתת למרות שאני נהנה אבל אני רוצה שהיא תיהיה שלמה עם כל מה שהיא עושה.. אבל זה שהיא לא סומכתת עליי בקשר לחזה ולא מרגישה איתיי חופשי זה הורג אותיי אניי רוצהה שהיא תרגישש איתיי חופשיי !! מה אניי יכולל להגידד להה כברר במצב כזהה?? תודה מראשש מחכה לתשובהה :( ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופהה!!

הוספת תגובה

• תשובה ללידור

noam@
    12/01/2009

אני חושב שיש לך 2 אפשרויות, תבחר את הנכונה מצדך: 1.לדבר איתה על זה עוד פעם. ואם היא מתבאסת עוד פעם אז תעזוב את זה.. 2.תעזוב את זה עכשיו, אל תגיד לה כלום, ופשוט אל תגע לה בחזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

טל
    12/01/2009

טוב... אני יכולה לאמר לך רק מהצד שלה. אני כבר אחרי גיל שיגדל לי החזה והוא נשאר במידה A. עם החבר הקודם שלי לא הרגשתי בנוח להיות אפילו עם חזיה לידו. עם החבר הנוכחי שלי זה כבר אחרת. למדתי לאהוב את עצמי, בלי קשר לשום דבר או אף אחד. הכרחתי את עצמי להסתכל במראה ולאמר זה מה יש ומה שיש הוא יפה. אני לא בחורה מכוערת בכלל, יש לי גוף ופנים יפים מאוד אבל הפריע לי מאוד החזה, זה תמיד הוריד לי את כל הביטחון. הסתכלתי על החזה שלי למול חברות שלי ובנות משפחה, שהן כולן שופעות והרגשתי רע. עם הזמן זה רק נהיה קשה יותר, כשאת גדלה ורוב החברים שלך הם גברים ומבינה שרובם כמעט כולם נמשכים לנשים שופעות, את מרגישה מופלאת לרעה. תמיד כשהיו אומרים לי כוסית יפה וכו הרגשתי שמשקרים לי כדי שאני ארגיש טוב. עד שנעמדתי מול המראה וראיתי מה שאנשים אחרים רואים בי. הרגשתי נוח עם עצמי לבד להסתובב בעירום. אבל עד שהגעתי למצב שהצלחתי להיות בלי חזיה ליד האהוב שלי עברו הרבה חודשים, אבל הוא לא לחץ, והוא תמיד הסתכל עליי ואמר שאני יפהפייה ומדהימה ושהוא אוהב את כולי, כמו שאני. למדתי לראות את עצמי דרך העיניים שלו בסופו של דבר. כשחשבתי והבנתי שגם הוא לא מושלם ויש בו פגמים קלטתי שבטאכלס אני לא שמה לב אליהם ובעיני הוא מושך, כי אני אוהבת אותו ורואה את כל הטוב שבו יותר מאשר את הרע. וככה הוא גם לגבי. בקיצור, תמשיך לתמוך, לחבק לאהוב ולהחמיא, אני במקומך הייתי יושבת ואומרת לה שבעיניך היא מדהימה ויפה כמו שהיא, שאתה אוהב את כולה ולא רק חלק בה. בדיוק בגלל זה בחיים לא תלחץ עליה לעשות משהו שהיא לא רוצה ,אוהבת או מרגישה איתו נוח. והיית שמח אם היא יכולה לאמר לה מה יגרום לה להרגיש נוח יותר. ושוב אף אחד לא לוחץ לכלום. אם היא רוצה להישאר עם -זה בסדר, אתה רק רוצה שהיא תרגיש טוב עם עצמה ונוח. ותהיה סבלני... זה תהליך שצריך לעבור :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללידור שלום

מירב שרון
    12/01/2009

אם חברתך אינה מרגישה בנוח עם החזה שלה, זה עניין אישי שלה שהיא צריכה לעבוד על עצמה, (תמליץ לה לרכוש לעצמה את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך, הספר מיועד במיוחד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה אך הוא פונה לכל אשה שרוצה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שבה.ניתן לרכוש בצומת ספרים.) לעיתים בנות סובלות מדימוי גוף ירוד שמשפיע על המיניות שלהן, והנה במקרה שלכם זה מתבטא בכך שהיא אינה מעוניינת שתיגע בחזה שלה. אתה מצידך עושה את מה שאתה יכול כדי לת לה להרגיש שאתה אוהב אותה כמו שהיא אבל מעבר לזה תסיר אחריות ממך כי זה לגמרי אחריות שלה. לגבי הקושי שיש לה לעשות לך מין אוראלי, חשוב שתכבד את זה אם יש לה קושי עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו