מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה די דחופה!!!!!דילן12/01/2009
היי עליתי אני לארץ לפני חצי שנה מארץ ארגנטינה, והכרתי כאן נערה שהיא בגיל כמו שלי (אני בגיל 16). טוב מה שאני רוצה לומר זה שאנחנו לפני שלושה חודשים בערך התחלנו לשכב לפעמים, וזה דווקא הולך די טוב, אני נמשך אליה, הגוף שלי מגיב לגוף שלה והכל, אבל אני לא בטוח אם היא רגילה או שהיא לסבית, בגלל שהיא כמעט שלא מגיבה לגוף שלי בדרך-כלל, רק אם אניממש ממש מגרה אותו.... אז מה אני צריך לעשות עם זה?? אני לא שואל אותה כדי שהיא לא תהיה נפגעת ממני, אבל אני לא יכול להמששיך ככה, מצד שני אני אוהב אותה ורוצה להמשיך לשכב איתה, אז מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדילן
noam@12/01/2009אל תדאג, זה שהיא לא מגיבה לגוף שלך לא אומר כ-ל-ו-ם. זה לא שהיא לא נמשכת אלייך וזה לא שהיא לסבית. היא סתם לא מגיבה, וזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל12/01/2009לא מגיבה זה אומר לא גומרת? לא עושה רעש? לא נהנית? אני אומרת, דבר איתה- שאל אותה מה היא רוצה , מה היא אוהבת, תגיד שאתה רוצה שהיא תהנה. אישה לא מגיעה לאורגזמה רק מחדירה וסקס, היא צריכה גם גירוי בדגדן. כדי להקדיש לזה קצת זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגראסייאס אדברטה
דילן13/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצ'אס גראסייאס קולופרנטה קנופוודה
דילן13/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדילן שלום
מירב שרון12/01/2009אני מצטרפת לעצותיה של טל. מאוד חשוב שתהיה ביניכם תקשורת מינית פתוחה, חשוב שתוכלו לדבר על הסקס ביניכם בצורה כמה שיותר פתוחה. אשה צריכה להיות מחוברת לגוף שלה ולמיניות שבה כדי לדעת מה מענג אותה ואם היא מחוברת לעצמה, היא תוכל לכוון אותך על מנת שתענג אותה. השאלה עד כמה היא מחוברת לעצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגראסייאס
דילן13/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)