עזרה דחוף,בבקשה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף,בבקשה!!!
    rotem
    13/01/2009

היי, אני בת 18.אני והחבר שלי מקיימים יחסי מין קבועים.חבר שלי דואג כל הזמן לא לגמור לפני שאני מצליחה לגמור ולכן הסקס שלנו הוא חוויה והוא לא נגמר תוך 2 דקות אלא הוא נמשך זמן רב יותר כל הזמן!. בשביל שאני אצליח לגמור אני צריכה לעשות פעולת חיכוך כשאני מעליו ואיבר מינו כבר בתוכי. הוא אינו מסיר שיערא במפשעות,אני פעם הייתי מורידה באיזור השפתיים הגדולות אבל עכשיו אני כבר לא יודעת אם זה בטוח בגלל הסיבה הבאה- כשאר אני עושה את פעולת החיכוך הזו אני לא מתרכזת ויודעת אם יש לי איזשהו כאב אבל! לאחר הסקס אני יכולה לסבול מכאבים במשך יומיים באזור השפתיים הגדולות והקטנות. בנוסף,לפני כמה ימים קיימנו יחסי מין ואני שוב עשיתי את פעולת החיכוך הזו,אולי יותר מדי,מכיוון שהאזור שמחבר בין השפתיים הגדולות לקטנות מאוד צורב לי והוא הוציא הפרשות,מה שלא קורה כמעט אף פעם והוא צרב ושרף לי וזה לא היה נעים. האם זה קורה בדר"כ שהאזור הזה הוא מאוד רגיש?בגלל השיערות?בגלל החיכוך? אם כן,האם יש משהו לעשות בקשר לזה מכיוון שזו הדרך בה אני יכולה באמת לגמור ואיני רוצה להפסיק זאת בגלל בעיות רגישות אז האם יכולה להיות איזשהי משחה או משהו?! תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף,בבקשה!!!

הוספת תגובה

• תשובה

שני
    13/01/2009

אני לא מכירה שום משחה שיכולה לעזור לך אבל אם תלכי לרופא נשים הוא יביא לך משחה שתעזור לך.. ואולי תנסו תנוחות חדשות שגם בהם תוכלי לגמור ולא יכאב לך אחרי זה.. מקווה שעזרתי :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ להתייעץ עם רופאת נשים בנדון

מירב שרון
    15/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• //

טל
    15/01/2009

צורב הפרשות וכאבים זה יכול להיות פטריה... לכי לרופא לבדוק את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו