מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף,בבקשה!!!rotem13/01/2009
היי, אני בת 18.אני והחבר שלי מקיימים יחסי מין קבועים.חבר שלי דואג כל הזמן לא לגמור לפני שאני מצליחה לגמור ולכן הסקס שלנו הוא חוויה והוא לא נגמר תוך 2 דקות אלא הוא נמשך זמן רב יותר כל הזמן!. בשביל שאני אצליח לגמור אני צריכה לעשות פעולת חיכוך כשאני מעליו ואיבר מינו כבר בתוכי. הוא אינו מסיר שיערא במפשעות,אני פעם הייתי מורידה באיזור השפתיים הגדולות אבל עכשיו אני כבר לא יודעת אם זה בטוח בגלל הסיבה הבאה- כשאר אני עושה את פעולת החיכוך הזו אני לא מתרכזת ויודעת אם יש לי איזשהו כאב אבל! לאחר הסקס אני יכולה לסבול מכאבים במשך יומיים באזור השפתיים הגדולות והקטנות. בנוסף,לפני כמה ימים קיימנו יחסי מין ואני שוב עשיתי את פעולת החיכוך הזו,אולי יותר מדי,מכיוון שהאזור שמחבר בין השפתיים הגדולות לקטנות מאוד צורב לי והוא הוציא הפרשות,מה שלא קורה כמעט אף פעם והוא צרב ושרף לי וזה לא היה נעים. האם זה קורה בדר"כ שהאזור הזה הוא מאוד רגיש?בגלל השיערות?בגלל החיכוך? אם כן,האם יש משהו לעשות בקשר לזה מכיוון שזו הדרך בה אני יכולה באמת לגמור ואיני רוצה להפסיק זאת בגלל בעיות רגישות אז האם יכולה להיות איזשהי משחה או משהו?! תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שני13/01/2009אני לא מכירה שום משחה שיכולה לעזור לך אבל אם תלכי לרופא נשים הוא יביא לך משחה שתעזור לך.. ואולי תנסו תנוחות חדשות שגם בהם תוכלי לגמור ולא יכאב לך אחרי זה.. מקווה שעזרתי :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ להתייעץ עם רופאת נשים בנדון
מירב שרון15/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה//
טל15/01/2009צורב הפרשות וכאבים זה יכול להיות פטריה... לכי לרופא לבדוק את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)