כמה שאלותת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלותת
    שני
    13/01/2009

יש לי חבר כבר חצי שנה בערך אני בת 16 והוא בן 19 , בחודש האחרון התחלנו לעשות יותר דברים מיניים כמו סקס יבש נגיעות וכאלה, כשאנחנו עושים את זה אני מאוד נהנית ואני גם רוצה את זה הבעיה היא שכל פעם אחרי שאנחנו עושים משהו אני מרגישה ממש רע עם עצמי ומצטערת על מה שעשינו ומבטיחה לעצמי שלא ניסחף יותר וגם מדברת איתו על זה והוא אומר לי שהוא מבין אותי ושלא נגיע למצבים האלה יותר אם זה עושה לי רע.. אבל אחרי זה הוא שוב מנסה ואז כשהוא מנסה אני מרגישה שאני רוצה את זה וגם אם אני מנסה לעצור אותו כמה פעמים בסוף אנחנו מגיעים לזה.. ואז שוב אני מצטערתת.. ממה נובעת ההרגשה הזאת של החרטה?הרי אני אוהבת אותו ונהנית איתו, אז למה אני מרגישה ככה? ואיך אני יכולה להפסיק את זה לגמרי ? כי אני לא רוצה להמשיך עם זה אם זה גורם לי להרגיש לא טוב עם עצמי , אני מנסה כל הזמן לעצור את זה ולא מצליחה , מה אני יכולה לעשות? תודה מראש שני :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלותת

הוספת תגובה

• תשובה לשני

noam@
    13/01/2009

הדבר היחיד שעולה בדעתי זה שאת פשוט אולי לא מוכנה.. כיף לך אז כיף לך, זה לא אומר שתא מוכנה. את מרגישה מוכנה לזה? לא רק לסקס יבש, גם לסקס רגיל? אם את מוכנה אז כנראה שאלה סתם רגשות, שאם אתם תלכו יותר רחוק יפסיקו. אם את תבטחי בו יותר ותאהבי אותו יותר ויותר כך בטוח שהרגשות יעלמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצטרפת לתשובתו

יפעת מקלר
    14/01/2009

של נועם. עושה רושם, וזה מאד מובן לאור גילך הצעיר , שאת לא ממש בשלה לעשות את מה שאת עושה.וזה מתבטא בקונפליקטים פנימיים ותחושות אשמה. אולי זה קשור גם למסרים מהבית שעליהם גדלת והתחנכת. אין ספק כי ברגע שתהיי יותר בשלה בתוכך ,תרגישי גם שלמה ולא יעלו בך רגשות החרטה והאשם.. בכל מקרה, גם אם את מוצאת את עצמך נסחפת בסופו של דבר, ולא מצליחה לעצור את עצמך, תזכירי לעצמך שאת לאלא עושה שום דבר רע, מלוכלך או לא מוסרי, ויותר מזה, שאת עושה את זה עם משהו שאת אוהבת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו