שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יואב
    14/01/2009

יש לי שאלה למומחים אני בן 16 וחברה שלי גם, כבר כמה פעמים שאני והיא מקיימים סקס יבש (בלי חדירה) והיא לא מצליחה להגיע לאורגזמה אני יורד לה והכל.. ופשוט ככה במשך כמעט שעה היא לא מגיעה לאורגזמה... רציתי לשאול את המומחים ממה זה נובע,מכיוון שאני מנסה ומנסה ולא קורה כלום.. , מה צריך לעשות בשביל לשנות את המצב,וכן להביא אותה לאורגזמה.. וד"א אני הראשון שלה אז כל הנושא הזה של אורגזמה לא מוכר לה.. מה לעשות...?? בתודה רבה מראש יואב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום יואב,

יפעת מקלר
    14/01/2009

אתה מתאר מצב שבו אתה רוצה להביא את החברה שלך לאורגזמה כשזה לכשלעצמו חשוב.יחד עם זאת , לאור העובדה שעבורה כל הענין הזה מאד ראשוני, נשאלת השאלה האם היא רוצה להביא את עצמה לאורגזמה? יתכן, ובגלל שכל הנושא המיני הינו ראשוני בשבילה, היא בכלל עדין לא שם, כלומר,לא מחפשת את האורגזמה, אלא,נמצאת עדין בשלבים הראשונים של להכיר את התחושות החדשות שעוברות עליה איתך במיטה.
    אם זה משהו שגם לה חשוב, כדאי שהיא תנסה להכיר את עצמה וגופה כשהיא לבד. כלומר להתחיל לאונן . ספר מומלץ שיכול לעזור לה בתהליך הוא לעצמך מיניותך של לוני ברבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו