שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    14/01/2009

שלום רב ! אני בן 14 ויש לי בעיה כשאני מאונן אני גומר מהר. עכשו רציתי לדעת אם גם שני יעשה סקס אני יגמור מהר (כמה שניות) ואם יש כדור נגד זה ועוד?... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ל"חסוי" יש לי תשובה בישבילך

ג' שם בדוי חח
    15/01/2009

גם לי היתה בעבר גמירה מוקדמת. היתי גומר תוך דקות. עכשיו אתה צריך להתחיל לעונן ללא סירטונים פורנוגרפים ולנסות להנמיך את קצב השיפשוף ככה לאט לאט תתחיל ליגמור בזמן ממושך יותר וגם אין לך מה לידאוג יש לdurex קונדום חדש בשם "Durex Performa" הקונדום 'דורקס פרפורמה' מיועד למעוניינים בסקס ארוך ומענג יותר. שנתיים לאחר התחלת שיווקו באירופה ובארה'ב מגיע סוף סוף לישראל הקונדום 'דורקס פרפורמה', אשר משוח בחלקו הפנימי בחומר סיכה המכיל בנזוקאין 5%, שנועד להשהות את השפיכה הגברית. הבנזוקאין הינו חומר מאלחש , שמשמש להפחתת הרגישות לכאב בטיפולים רפואיים ובתרופות. משתמשים בו בטיפולי שיניים, בתרופות להפחתת כאבי אוזניים,להפחתת כאבי גרון, כאבי שרירים, כוויות ועוד. הימצאותו בקונדום דורקס פרפורמה מפחיתה באופן זמני את רגישות אבר המין הגברי במהלך האקט המיני וגורמת להשהיית האורגזמה גברית. מקווה שעזרתי לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו