מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסוי14/01/2009
שלום רב ! אני בן 14 ויש לי בעיה כשאני מאונן אני גומר מהר. עכשו רציתי לדעת אם גם שני יעשה סקס אני יגמור מהר (כמה שניות) ואם יש כדור נגד זה ועוד?... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל"חסוי" יש לי תשובה בישבילך
ג' שם בדוי חח15/01/2009גם לי היתה בעבר גמירה מוקדמת. היתי גומר תוך דקות. עכשיו אתה צריך להתחיל לעונן ללא סירטונים פורנוגרפים ולנסות להנמיך את קצב השיפשוף ככה לאט לאט תתחיל ליגמור בזמן ממושך יותר וגם אין לך מה לידאוג יש לdurex קונדום חדש בשם "Durex Performa" הקונדום 'דורקס פרפורמה' מיועד למעוניינים בסקס ארוך ומענג יותר. שנתיים לאחר התחלת שיווקו באירופה ובארה'ב מגיע סוף סוף לישראל הקונדום 'דורקס פרפורמה', אשר משוח בחלקו הפנימי בחומר סיכה המכיל בנזוקאין 5%, שנועד להשהות את השפיכה הגברית. הבנזוקאין הינו חומר מאלחש , שמשמש להפחתת הרגישות לכאב בטיפולים רפואיים ובתרופות. משתמשים בו בטיפולי שיניים, בתרופות להפחתת כאבי אוזניים,להפחתת כאבי גרון, כאבי שרירים, כוויות ועוד. הימצאותו בקונדום דורקס פרפורמה מפחיתה באופן זמני את רגישות אבר המין הגברי במהלך האקט המיני וגורמת להשהיית האורגזמה גברית. מקווה שעזרתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)