שאלהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלהה
    שני
    17/01/2009

כל פעם אחרי שאני וחבר שלי עושים סקס יבש והוא גומר הוא נשאר איתי כמה דקות ואז הולך הביתה אני כל הזמן מבקשת ממנו להישאר ואז הוא אומר שהוא צריך ללכת, זה גורם לי להרגיש מנוצלת כאילו זה הדבר היחיד שהוא רוצה וברגע שהוא מקבל את זה הוא הולך. אתמול עשינו שוב סקס יבש ואחרי זה הוא רצה ללכת ואז שאלתי אותו למה הוא הולך ואז הוא אמר לי משו כזה. שהוא חרמן ואז אמרתי לו מה עדיין הרי הוא כבר גמר פעם אחת ואז הוא אמר לי שכן ושכשגברים חרמנים כואב להם הביצים . האמת שלא ממש הבנתי אותו ואני עדיין לא מבינה למה הוא הולך כל הזמן, ואיך זה שהוא עדיין חרמן אחרי שהוא גומר? מישהו יודע ממה זה נובע ומה אלה הכאבים האלה שהגברים מרגישים? וזה יהיה ככה גם שנשכב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלהה

הוספת תגובה

• לשני שלום

מירב שרון
    17/01/2009

האם אמרת לו שכך את מרגישה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לא אמרתי

שני
    17/01/2009

לא לא דיברתי איתו על זה ולא אמרתי לו שאני מרגישה ככה אבל אתמול אמרתי לו ששיישאר והוא אמר שהוא צריך ללכת ואז הוא אמר שהוא עייף וגם שכואב לו או משהו כזה ,תאמת לא ממש הבנתי אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו