מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלההשני17/01/2009
כל פעם אחרי שאני וחבר שלי עושים סקס יבש והוא גומר הוא נשאר איתי כמה דקות ואז הולך הביתה אני כל הזמן מבקשת ממנו להישאר ואז הוא אומר שהוא צריך ללכת, זה גורם לי להרגיש מנוצלת כאילו זה הדבר היחיד שהוא רוצה וברגע שהוא מקבל את זה הוא הולך. אתמול עשינו שוב סקס יבש ואחרי זה הוא רצה ללכת ואז שאלתי אותו למה הוא הולך ואז הוא אמר לי משו כזה. שהוא חרמן ואז אמרתי לו מה עדיין הרי הוא כבר גמר פעם אחת ואז הוא אמר לי שכן ושכשגברים חרמנים כואב להם הביצים . האמת שלא ממש הבנתי אותו ואני עדיין לא מבינה למה הוא הולך כל הזמן, ואיך זה שהוא עדיין חרמן אחרי שהוא גומר? מישהו יודע ממה זה נובע ומה אלה הכאבים האלה שהגברים מרגישים? וזה יהיה ככה גם שנשכב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני שלום
מירב שרון17/01/2009האם אמרת לו שכך את מרגישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא אמרתי
שני17/01/2009לא לא דיברתי איתו על זה ולא אמרתי לו שאני מרגישה ככה אבל אתמול אמרתי לו ששיישאר והוא אמר שהוא צריך ללכת ואז הוא אמר שהוא עייף וגם שכואב לו או משהו כזה ,תאמת לא ממש הבנתי אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)