מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה שמלוה אותי המון זמן. (נטייה)דור17/01/2009
שלום, אשמח אם תעזרו לי בבעיה שמלווה אותי כבר הרבה זמן. שמי דור, אני בכיתה י' [בן 15 וחצי]. כבר מאז שהתחלתי לאונן [כיתה ז'..] אני חושב על גברים ואוהב גברים. אך לפעמים אני פתאום אוהב טיפה נשים. הקטע שאני אוהב גברים רק בקטע המיני - הסקס. פחות בקטע הרגשי [אבל גם..] נשים אני יותר אוהב אך כשאני חושב על קיום יחסי מין עם נשיחם או מנסה לאונן על נשים אני נרתע כזה. בכל מקרה אני לא ממש יודע מה הנטיות שלי ואני מפחד שאני הומו, כי אני רוצה חיים רגילים עם משפחה וילדים ואישה. עוד דבר, אני גם נמוך מאוד, משו כמו 1.55 הרבה אומרים שהגיל זה גיל ההתבגרות וכו' וזה יכול עוד להשתנות וזה אבל זה באמת נשמע לי תמוה. כלומר, אם אני עכשיו נמשך לגברים ולא לנשים. למה שבעוד שנה-שנתיים-שלוש אני פתאום ימשך מינית לנשים? נשמע לי מופרח מעט. מה גם שאני חושב שכבר הרגלתי את עצמי לאונן ולאהוב גברים. פשוט כי על גברים עומד לי יותר מהר ואני גומר יותר בקלות. זה די מדכא אותי כי לא מספיק שאני נמוך מאוד אני גם הומו [אני לא רואה באנשים אחרים שהם הומואים דבר רע, אני פשוט רוצה שיהיו לי ילדים, משפחה, אורח חיים נורמלי...] וראיתי שכותבים שאפשר לאמץ אבל אני לא רוצה להפוך את הילד שלי למסכן שידע שאבא שלו הומו, אני פשוט לא יעשה את זה. הוא יהיה ילד אומלל כל חייו, וגם לא תיהיה לו אמא וכו'. קיצר זה דבר שאני לא חושב שאעשה. בכל מקרה אמשח לשמוע עצות לגבי מצבי, ואני חייב לציין שהפורום הזה ממש טוב! תודה מראש, דור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - למה אתם לא עונים לי? -
דור18/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מומחה, אבל בכל זאת
מה זה חשוב18/01/2009אני בגילך, כיתה י'. לא, מעולם לא נתקלתי בתופעה הזאת, אבל זה ידוע שחיים בקרבנו מה שנקרא, אם אינני טועה, "בי סקסואליים" - אני צודק בביטוי? אלה אנשים שנמשכים הן לגברים והן לנשים, ולרוב נישאים לנשים וחיים חיים נורמליים לגמרי. אז תהיה שונה - מה קובע מה נורמלי?...אז הבן שלך ישאל שאלות - בן מעריץ את אבא שלו כמי ומה שהוא, וזה לא מחלה, או טירוף, זו דרך הטבע, ולכן לא משנה מה יהיה, גם אם זה לא ישתנה לעולם, אתה צריך לקבל את מי שאתה ולהשלים ולשמוח על מה שיש לך, כי בהרבה קלות היית יכול לא להיות בכלל, ועצם החיים שלך בעולם הזה תלויים במי שאתה ובתכונות האלה שלך, שאחת מהן זו - כפי שאתה אומר - המשיכה שלך גם לגברים וגם לנשים. אני יודע שאני מתחיל להתפלסף אבל החיים שלנו הם צירוף מקרים, ואם לא היית אתה לא היית. אז אל תשנא את עצמך, תכעס על תכונה שלך שאתה לא שלם איתה. טוב, נראה לי שסטיתי קצת מהנושא. וזאת התחזית הפסימית, כמובן... כמו שאמרת, אתה בגיל ההתבגרות כרגע, ובגיל הזה מתגבשת הזהות המינית ויש הרבה בלבולים. זה ידוע שהרבה גברים, וגם נשים כמובן, שנחשבים סרייטים לגמרי, נמשכים ומנסים לקיים יחסי מין עם בני מינם, בחברה של היום זה אפילו יחסית מקובל. מצטער אם טחנתי לך את השכל, ואם אמרתי שטויות, אבל כרגע אל תדאג ורק תיהנה מהחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל כנס
דור18/01/2009הפחד שלי הוא שאני לא רק הומו. אם אני אהיה בי זה ממש לא בעיה מבחינתי... הבעיה שאני לא יודע, וברור שחיים נורמלים זה כל אחד לעצתמו אבל יש לי מספיק בעיות אישיות ואני רוצה לפחות לדעת שתיהיה לי משפ' עם אישה וכו'. כמו כן אשמח לעוד עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה רוצה משפחה,
מה זה חשוב18/01/2009אז מה כבר יכול לעצור אותך מזה? אם אתה מסוגל לאהוב אישה, ואת זה הבנתי שאתה "יודע", אז מה כבר ימנע מזה לקרות? עזוב אותך רגע מהקטע המיני של הסקס, מבחינה "נפשית" אתה יכול לאהוב מישהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הייתי
אותו שם(בן17)18/01/2009גם אני הייתי פעם כמוך, אהבתי נשים מבחינה ויזואלי וגברים מנית וגם אני הייתי קצת נמוך,אבל זה עבר לי ואכשיו אני אוהב רקק נשים (זה התחיל כשפיתאום ראייתי איזה ציצי יפה ומשם נוצרה מפולת שלגים) ובקשר לגובהה שלך אתה עוד יוכל לגבוהה (תישן ותואכל הרבה ובריא) ד"א גם לי קוראים דור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדור
noam@18/01/2009אני מסכים עם כל מילה שנאמרה כבר בתשובות שלך פה. יש המון, באמת המון אנשים שבגיל ההתבגרות חושבים שהם הומואים או ביסקסואליים, והם אוהבים לפנטז על בנים, אז כשנגמרת תקופת ההתבגרות הם אוהבים רק נשים. באמת שאין לך מה לדאוג, ואנחנו בוודאי לא יכולים לומר לך אם אתה הומו או לא. תחכה עוד כמה שנים טובות, תעבור את תקופת ההתבגרות, ותבין אם אתה הומו או לא. חוץ מזה, נסה לראות פורנו של בנות, אולי זה יעזור לך קצת. כי השלב הראשון אם אתה רוצה להתנתק מהפנטזיות המניות על בנים זה לעשות ביד על בנות. תעשה ביד רק עם סרטי פורנו של בנות, ונראה אם תפתר הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת מכל חברי הפורום תשובות
יפעת מקלר18/01/2009מצוינות, וממש אין לי מה להוסיף. רוצה רק להדגיש את העיקר- אתה בגיל שהכל בתהליך התגבשות, בלבול, השתנות, שום דבר עדין לא מעוצב סופית. אתה יכול להימשך היום לבנים ומחר לבנות, הכל עוד פתוח. תן לעצמך להיות שם ,בתהליך של בנית הזהות המינית שלך והמיניות עם כל השאלות והמחשבות, בלי פחד ובידיעה שאתה לא שם לבד, כלומר עוד הרבה מבני גילך שואלים אותם שאלות.הזמן יביא לך את התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
OP21/01/2009כן אבל כשאני מאונן על פורנו סטרייטי זה פשוט לא עושה לי את זה/שאני מסתכל על הגבר שם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.
noam@21/01/2009אל תדאג, כמו שכבר ענינו לך בהודעה הזאת, אין לך סיבה לחשוש. תחכה עד סוף גיל ההתבגרות, ויהיה בסדר, העיקר שתהיה שלם עם מה שתהיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)