שאלה - קצת מביישת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - קצת מביישת
    אלונה
    17/01/2009

אני בת 19 ויש לי חבר כבר 3 שנים לפני שבוע שכבנו בפעם הראשונה, לא בדיוק שכבנו יותר ניסינו ולא ממש הלך כי כאב לי יש לי שתי שאלות 1. מה אפשר לעשות שפחות יכאב? (והוא מאוד קשוב והכל) 2. אנחנו שוכבים בלי קונדום כי זאת הפעם הראשונה שלו וגם שלי ואני לוקחת גלולות כבר המון זמן , רציתי לדעת מה יקרה כשנצליח לשכב נורמלי והוא יגמור בפנים , הזרע ישאר לי בגוף או שהוא יצא איכשהו החוצה. אני ממש נבוכה לשאול את השאלה הזאת ואני לא בדיוק מצליחה להסביר את עצמי אז אני מקווה שתבינו ותצליחו להסביר לי על זה ויותר כדי שאני יבין. תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה - קצת מביישת

הוספת תגובה

• לליהי שלום

מירב שרון
    17/01/2009

רצוי שהפעם הראשונה תיעשה כמה שיותר בצורה הדרגתית. חשוב שיהיה הרבה משחק מוקדם כולל חיבוקים, ליטופים, נשיקות, אוננות הדדית, מין אוראלי וכד' על מנת שתתעוררי מינית ויהיה מספיק רטיבות בנרתיק. חוץ מזה מומלץ להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL כדי להקל על החדירה (אפשר לרכוש בניו-פארם/סופר-פארם). כדי ליצור הרחבה של פתח הנרתיק באופן הדרגתי אפשר להחדיר אצבע אחת, אח"כ 2 עד לגודל הפין. הפעם הראשונה כאבה לך וגם את וגם הגוף שלך זוכרים את החוויה, עכשיו את צריכה לאפשר לעצמך חוויה מתקנת. בהצלחה.
    ולגבי השפיכה, רוב הנוזל יצא ממך, אז את יכולה לדאוג שיהיה לך מגבת או נייר טואלט ליד המיטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו