מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק ליעוץחסוי17/01/2009
אז ככה יש לי חברה כחודשיים והיא לא בתולה לא שכבתי איתה עדיין מאז שאנחנו יחד אבל עשינו דברים מיניים אחרים היא מבקשת ממני לחכות עד לתאריך שקבענו ושנינו החלטנו עליו הבעיה שהיא לא נותנת לי לגעת לה באיברה מין שלה כלל מאז שאנחנו יחד... ובנוסף אני לא בטוח שיגיעה התאריך שקבענו לשכב אם היא באמת תרצה לשכב איתי למרות שהיא הבטיחה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון17/01/2009אתה צריך לכבד אותה ואת הקצב שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מקרב לב!
חסוי17/01/2009יש לי בעיה נוספת והיא הבעיה הכי רצינית בקשר שלנו שאני וחברתי רבים אמון כי היא כאשר אנחנו מקיימים מגע כלשהו שקשור לסקס היא מענגת אותי ולא נותנת לי לענג אותה הייתי מאוד רוצה לעשות לה טוב בחזרה ולענג אותה גם אפילו אם זה אם היד וללא חדירה של איבר מין ..... וששאלתי אותה למה היא לא נותנת לי לגעת בא היא ענתה לי שאנחנו יכולים להסחף יותר מידי מבלי לשים לב ו בזמן האחרון אני מרגיש גם שהיא מתחמקת מכל היחסים האנטימיים שעשינו בעבר ושדברתי איתה על זה בצורה ישירה ושאלתי מה הסיבה לכל זה היא ענתה שהיא מרגישה שאני רוצה ממנה רק סקס ואני הסברתי לה שקשה לי בלי מגע גופני וחסר לי המגע הזה מה אני עושה אנא ממך תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחחכתי לציין שאני אוהב אותה נורא
חסוי17/01/2009והיא באמת חשובה לי בעבר היו לנו ריבים רציניים ברוב המקרים היא לא צדקה ואני סלחתי לה וחזרנו להיות יחד אני מאוד מאוד לא רוצה לאבד אותה בבקשה ממך תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)