מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודלרוצה לדעת19/01/2009
שלום, אני בן 17 ורציתי לדעת מה הגודל הממוצע לפין בגיל שלי וגם אובי, ועד איזה שנה הוא ממשיך לגדול ומה אז הגודל והאובי הממוצעים. (אם ניתן להוסיף משהו כמו תחומים כמו בין כמה מספרים הז יהיה מאוד נוח) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש המון מחקרים ותשובות שונות אבל...
ד``ר עידן מיליצ`ר19/01/2009שאלות ברומו של עולם: מה האורך וההיקף הממוצעים של איבר המין הגברי? על שאלה זו ענו 2,936 אנשים, מ-27 מדינות (ולא, ישראל לא נכללה בסקר) במסגרת סקר מיוחד שערכה חברת הקונדומים העולמית "דורקס" לרגל השקת שני קונדומים חדשים.
האורך הממוצע של איבר המין הזכרי בשעת זיקפה הוא 163 מ"מ, והיקפו הממוצע בזיקפה הוא 133 מ"מ. 12 אחוז מהנסקרים דיווחו כי אורך איבר מינם הוא למעלה מ-200 מ"מ.
רוב משתתפי הסקר - 72%, היו לבנים, היתר היספאנים, אסיתיים, אפריקנים וערבים. 22 אחוז ממשתתפי הסקר, רובם אסיאתיים, דיווחו כי אורך איבר מינם בעת זיקפה הוא 140 מ"מ ומטה. המידה הסטנדרטית של קונדמי "דורקס" במזרח אסיה עומדת על 190 מ"מ אורך, בעוד שבשאר העולם היא 205 מ"מ אורך. לאסיאתיים שדיווחו על איבר מין קטן, עוצב קונדום שאורכו 178 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז...
רוצה לדעת19/01/2009אז אם אני בן 17 והאורך שלי הוא בין 13.5 ל-14 וההקיף הוא 12.3 זה סביר? (הכל בסנטימטרים כמובן) ושאלה נוספת עד איזה גיל הוא גדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר גמור...
OP21/01/2009אין לך מה לדאוג :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)