מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לזרעמצונזר20/01/2009
שלום, לפעמים חברה שלי מענגת אותי במין אוראלי, אחרי שאני גומר לה בפה היא יורקת את זה ואומרת שיש לזה טעם חמוץ... משהו לא בסדר איתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למצונזר שלום
מירב שרון20/01/2009חברה שלך עושה לך מין אוראלי אך קשה לה עם הטעם של הזרע שלך בפה שלה, זה לא אומר שמשהו לא בסדר אצלך. אני מבינה שזה מפריע לך אבל זה משהו שלה, לא שלך. לגבי הטעם של זרע, הוא משתנה מגבר לגבר ועשוי להיות גם מושפע מהתזונה שלך. אתה יכול לחפש בגוגל מידע בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מירב
מצונזר21/01/2009מירב, תודה על התגובה המהירה.. החברה אומרת שזה עיניין של שתית מים (פעם היא קרא על זה) יש מצב שזה העיניין? יש מצב שאני צריך לגשת לתזונאית?.. אני יכול להגיד לך שגם החשק המיני שלי קצת ירוד... אני יודע שזה לא קשור אבל נצל"ש (ניצול שירשור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמצונזר
noam@21/01/2009תראה, אני חושב שזה לא חשוב. התזונאית לא תדע מה לעשות. היא לא יודעת איזה דברים היא תתן לך לאכול כדי שהטעם של הזרע שלך יהיה טוב יותר. פשוט אל תגמור לחברה שלך בפה, והכל יהיה בסדר..אתה מרגיש הרי לפני שיוצא לך הזרע, אז תוציא את הזין שלך מהפה שלה בדיוק כשאתה גומר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמצונזר שלום - המשך תשובות
מירב שרון21/01/2009לגבי החשק, ממתי הוא ירוד? ואז נדע אם יש קשר. לגבי טעם הזרע, הטעם ייחודי לכל גבר והוא מושפע ממה שאתה אוכל, כנ"ל לגבי כל ההפרשות בגוף שלך. אין צורך לפנות לתזונאית לצורך העניין, הנה 10 טיפים שיעזרו להמתיק את הטעם:
1. לקצץ אלכוהול, קפאין, סמים וניקוטין - כולם מזהמים.
2. לשתות הרבה מים (חברה שלך צדקה!) - מומלץ לשתות 1-2 ליטרים של מים ביום כדי לנקות את הגוף מרעלים.
3.לאכול הרבה פירות כדי להמתיק את הטעם של הזרע - פירות כמו אננס, פאפאיה, אוכמניות, מלונים, מנגו, ענבים ותפוחים. מדובר בפירות שיש להם ריכוז גבוה של סוכר טבעי וזה מפחית את הטעם המר.
4. לאכול הרבה ירקות. מומלץ לצרוך פטרוזיליה וסלרי, זה ממתיק את טעם הזרע כי יש בהם רמה גבוהה של קלורופיל.
5. כמה ירקות שכדאי להימנע מהם - ממשפחת הכרוב, גם ברוקולי ואספרגוס.
6. לקצץ בצריכה של בשר אדום, זה גורם לטעם מלוח של הזרע. גם מוצרי חלב וגבינה גורמים לטעם מלוח.
7.כשצורכים חלבונים, חשוב שיהיו באיכות טובה כמו עוף והודו.
8. דגים - אצל חלק זה מפריע לטעם אבל זה אינדיבידואלי, תבדוק איך זה משפיע אצלך. דגים זה חשוב בתזונה בריאה.
9. להימנע מתיבולים חריפים - כגון שום ובצל, משפיעים לרעה על טעם הזרע כי יש להם רמה גבוה של sulphur
10. לא לקנות מוצרים שטוענים שהם משפרים את הטעם של הזרע כי אין שום הוכחה לכך שהם עובדים.
עוד טיפ - להימנע מג'אנק פוד! יש בהם חומרים כימיים וחומרים משמרים שמזהמים את הגוף ואת הטעם של הזרע.
.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך: למירב שלום
מצונזר24/01/2009ממש לא השארת לי מה לאכול. החשק המיני ירד בערך לפני 3 חודשים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה חזרה
noam@25/01/2009תראה היא רק הביאה לך המלצות, שתקיים רק את חלקן ולפחות כך הטעם יישתנה. אם לא יעבוד, אז פשוט אל תגמור לה בפה זה לא כזה מסובך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)