מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קולות בתור גבר O_oאיתי עומר20/01/2009
קיימתי סקס יבש עם חברה שלי (שצעירה ממני בשנתיים שנינו בתיכון) ומה שהפריע לי זה שאני זה שעשה קולות והיא הייתה רגועה בכל פעם שאני דחפתי איך זה??? יכול להיות שהיא עד כדי כך טובה? או שאני סתם רגיש???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיתי עומר
noam@22/01/2009תראה, יש אנשים שעושים קולות , ויש אנשים שעושים פחות. זה לא אומר שהיא לא ניהנת או משהו, או שהיא טובה ומיומנת. לדוגמה, יש אנשים שמקללים בזמן הסקס את בן הזוג ויש כאלה שלא. יש כאלה שצועקים המהלך האורגזמה, ויש כאלה שלא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תלוי
עוץ23/01/2009זה מאוד משנה כמה השפתיים בולטות. במידה והן קצת בולטות זה באמת לא מפריע, יש גברים המוצאים את זה כסקסי ומגרה. במידה והשפתיים בולטות הרבה (קשה לומר כמה זה "הרבה", הכל ביחס לגודל הכללי) אזי זה בהחלט יכול להפריע. בכל מקרה, אחוז הנשים שאצלן זה גורם לבעייה של ממש הוא מזערי, ניתן לפתור את הבעייה בניתוח. אני סמוך ובטוח שאת יכולה להיות רגועה. אחרי הפעמים הראשונות גם תוכלי לדעת אם זה מפריע או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא למחוק
עוץ23/01/2009פרסמתי כאן בטעות, נא למחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון22/01/2009בגוף השאלה שלך אפשר לראות כמה סטיגמות וסטריוטיפים משפיעים עליך ועל איך שאתה רואה את המיניות בכלל ושלך בפרט. מי קבע שגבר לא עושה קולות בזמן סקס? ומאיפה באה המחשבה שאשה שלא עושה קולות היא מיומנת ו"טובה" בסקס? מה??!!!מאיפה כל זה בא??!!! כפי שכבר אחד מחבריך לפורום ענה, אין כאן כללים, יש גברים שעושים יותר קולות, ויש נשים שעושות יותר קולות בזמן הסקס, ואולי דווקא אשה שעושה קולות, מרשה לעצמה יותר להשתחרר בסקס? כנ"ל לגבי גברים? בקיצור תמשיך להרגיש חופשי עם עצמך ועם המיניות שלך כולל לעשות קולות בזמן הסקס, הכול בסדר אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)