מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפתיים פנימיות גדולות-בנים גם אתםסיוןןןן21/01/2009
תענו בבקשה אז ככה אני בת 16 והשפתיים הפנימיות שלי יותר גדולות מהחיצוניות והם גם בולטות. השטאלה שלי היא-למה אומרים שיכול ליהיות קושי ביחסי מין? ועוד שאלה לבנים-האם זה מפריע לכם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרחל
noam@22/01/20091. אומרים שאולי יהיה לך יותר קשה כי תחשבי על זה כ3 אצבעות. אם את מצמידה את האמה ואת האצבע ומוחצת, ומנסה בעזרת האמצע ביד השניה להיכנס בין האצבעות, קשה לך. הקטע שככל שהשפתיים הפנמיות גדולות יותר, כך יש לפין פחות מקום להיכנס, ולפות פחות מקום להתרחב. 2.אני חושב שזה לא ממש ממש מפריע לסקס, עדיין אפשר לעשות סקס בלי בעיות, אבל כדי שיילך יותר קל את צריכה להיות חרמנית וכך הכוס של יהיה רטוב יותר ויהיה לגבר יותר קל להכניסץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תלוי
עוץ23/01/2009זה מאוד משנה כמה השפתיים בולטות. במידה והן קצת בולטות זה באמת לא מפריע, יש גברים המוצאים את זה כסקסי ומגרה. במידה והשפתיים בולטות הרבה (קשה לומר כמה זה "הרבה", הכל ביחס לגודל הכללי) אזי זה בהחלט יכול להפריע. בכל מקרה, אחוז הנשים שאצלן זה גורם לבעייה של ממש הוא מזערי, ניתן לפתור את הבעייה בניתוח. אני סמוך ובטוח שאת יכולה להיות רגועה. אחרי הפעמים הראשונות גם תוכלי לדעת אם זה מפריע או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)