שפתיים פנימיות גדולות-בנים גם אתם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפתיים פנימיות גדולות-בנים גם אתם
    סיוןןןן
    21/01/2009

תענו בבקשה אז ככה אני בת 16 והשפתיים הפנימיות שלי יותר גדולות מהחיצוניות והם גם בולטות. השטאלה שלי היא-למה אומרים שיכול ליהיות קושי ביחסי מין? ועוד שאלה לבנים-האם זה מפריע לכם??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לרחל

noam@
    22/01/2009

1. אומרים שאולי יהיה לך יותר קשה כי תחשבי על זה כ3 אצבעות. אם את מצמידה את האמה ואת האצבע ומוחצת, ומנסה בעזרת האמצע ביד השניה להיכנס בין האצבעות, קשה לך. הקטע שככל שהשפתיים הפנמיות גדולות יותר, כך יש לפין פחות מקום להיכנס, ולפות פחות מקום להתרחב. 2.אני חושב שזה לא ממש ממש מפריע לסקס, עדיין אפשר לעשות סקס בלי בעיות, אבל כדי שיילך יותר קל את צריכה להיות חרמנית וכך הכוס של יהיה רטוב יותר ויהיה לגבר יותר קל להכניסץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה תלוי

עוץ
    23/01/2009

זה מאוד משנה כמה השפתיים בולטות. במידה והן קצת בולטות זה באמת לא מפריע, יש גברים המוצאים את זה כסקסי ומגרה. במידה והשפתיים בולטות הרבה (קשה לומר כמה זה "הרבה", הכל ביחס לגודל הכללי) אזי זה בהחלט יכול להפריע. בכל מקרה, אחוז הנשים שאצלן זה גורם לבעייה של ממש הוא מזערי, ניתן לפתור את הבעייה בניתוח. אני סמוך ובטוח שאת יכולה להיות רגועה. אחרי הפעמים הראשונות גם תוכלי לדעת אם זה מפריע או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו