צריכה ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה ייעוץ
    חסויה
    24/01/2009

אני בחורה בת 17 וחצי , בעבר היה לי קשר רציני במהלכו פעמים רבות ניסיתי לשכב עם האקס שלי ולא הצלחתי וכעת אני במערכת יחסים עם מישו אחר, אני אוהבת אותו נורא והבעיה היא שאני יודעת שהעניין של יחסי המין עולה בראשו פעמים רבות ואני מתחילה להילחץ. עם האקס שלי לא הצלחתי לקיים יחסי מין כי כל פעם שהוא רק התחיל לחדור לאיבר מיני אפילו הכאב המינימלי הפחיד אותי וישר הפסקנו.אני פוחדת שזה יקרה שוב..מה עושים עם זה הרי אני מבינה שזה פסיכולוגי.אני נורא פתוחה עם החבר שלי ואוהבת אותו .ושאלה נוספת.אנחנו רק שלושה חודשים, האם זה לא מוקדם מדיי? האם יש זמן לקיום יחסי מין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה ייעוץ

הוספת תגובה

• לחסויה

noam@
    25/01/2009

אני באמת חושב שאם את אוהבת אותו ומוכנה לקיים איתו יחסי מין, את תתגברי על הכאב הזה, ותנסו בכל זאת לבצע חדירה. אם את רוצה שפחות יכאב לך, קודם כל תהיי חרמנית ושהוא יגרה אותך, וכך בעצם תהיי יותר רטובה ויהיה לו יותר קל לחדור. דבר שני את יכולה לקנות מן חומר כזה על בסיס מים שייקל על החדירה, אחד מהד"ר יגיד לך תשם או בדיוק מזה אני לא זוכר איך קוראים למוצר עצמו. אל תפחדי, אין זמן מוגדר לקיים יחסי מין. אם את אוהבת אותו והוא אותך ואם אכפת לכם אחד מהשני ושניכם מוכנים אז אתם יכולים בשמחה לבצע יחסי מין. מבחינה חוקית זה גם כן אפשרים בגיל 17. תהנו:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו