מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורך ממוצע של סקס.Daniel25/01/2009
חברה אז ככה, אני בן 17 ואני מאוד מוטרד מאורך הזמן הממוצע של הסקס שלי . אני וחברה שלי עושים את זה , ואני בדרך כלל גומר (מגיע לאורגזמה אחרי כ10 דק') האם זה נורמאלי? כי אני מאוד מוטד מהזמן, האם זה משהו לא תקין אצלי או שזה ככה אצל כל הגברים? כי אני אישית שמעתי שהזמן הממוצע הוא 20 דק' עד חצי שעה ואני חושש לגבי זה. מה דעתכם?! תודה מראש על התגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל,
noam@25/01/2009אם זה כל כך מפריע לך המזן שאתה גומר יש המון שיטות לעכב את הגמירה. אתה יכול גם לחפש באינטרנט, וגם סוג של להקשיח את הפין (אם הבנת למה התכוונתי) ואצלי לפחות זה בולע את זמן הגמירה ומעכב אותה. יש איזה ספר אחד שאתה יכול לקנות של שפיכה מוקדמת. אם זמן הסקס שלך אורך כ10 דקות, וגם אתה וגם בת זוגתך מגיעים לאורגזמה אז אין בכלל בעיה. העיקר ששניכם תהיו מרוצים מהסקס וששניכם תהנו כמו שצריך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורק לרקורד
טל26/01/2009זמן קיום היחסים בממוצע הוא הרבה יותר נמוך ממה שכתבת פה. אני לא זוכרת נתונים מדויקים ולא רוצה להטעות אבל מדובר בלא יותר מ10 דקות של חדירה נטו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)