חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב
    חסוי
    26/01/2009

שלום אני בן 14 ואני גומר מהר אני שמעתי שיש תרסיס השהיה שמעקב ת'שפיכה אני רוצה לדעת אם אני ילך לבית מרקחת אז אני יכול ליקנות ואם זה בלי מרשם ?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

• לחסוי

noam@
    26/01/2009

אף פעם לא שמעתי על תרסיס שמעקב את זמן השפיכה. וגם אם כן בטח לא מוכרים אותו ככה בבתי מרקחת חופשי.. יש שיטות לעקב את זמן השפיכה. תחשוב על דברים שמבאסים אותך כמו (כמה שזה נשמע מגעיל) על ראש ממשלה או על סבתא שלך. תאמין לי שזה עוזר. כמו כן, אתה יכול להקשי חאת הפין אם אתה מבין למה אני מתכוון ואז זה סוג של בולע את האןרגזמה לעוד כמה דקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..יש תרסיסים

טל
    26/01/2009

וגם משחות... וכל מיני מכשירים מוזרים... כולם יבטיחו לך שהם עושים את העבודה. ושהם לא מסכנים את הבריאות וכו ... עצה שלי? עזוב את זה. אתה בחור צעיר, יש לך עוד דרך ארוכה. עם הזמן והניסיון אתה רק תשתפר ותלמד להכיר את עצמך ואת הטכניקות שעוזרות לך. יכול להיות שמה שנועם מציע פה כל הזמן לכולם עובד בשביל חלק ובשביל חלק לא. מה שבטוח הוא שיש דרכים שונות כמו שיטת נקודת ה"אל חזור" שבה אתה לומד לזהות את הרגע שלפני הגמירה וחודל מפעילות לכמה שניות עד שנרגעים... ושוב. עזוב אותך משטויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו