מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נראה לי משהו מוזר..מישהו27/01/2009
אני בן 13 ו4 חודשים בערך האיבר מין שלי באורך 14 ס"מ וגם יוצא לי זרע שאני מאונן.. לפי זה אני מסיק שאני יחסית מפותח קצת יותר משאר בני גילי... בקיצור מה שרציתי להגיד בכלל זה שמה שמוזר שמזמן יש לי שערות באזור המפשעה ובזמן האחרון זה גם נמשך לכל מיני מקומות.. עד כאן זה בסדר סך הכל אבל מה שמוזר זה שאם אני מפותח בשערות באיזור המפשעה וגם יחסית בבית השחי אז למה אין לי שערות בידיים,כלומר יש לי שערות אבל כולם בלונדיניות כאלה.. אז רציתי לשאוך הכל נורמלי אצלי והאם אני באמת יותר מפותח משאר בני גילי? נ.ב.עוד שאלה מה קצב הצמיחה הממוצע שלי איבר המים בגילי? XD רשמתי בשפה גבוהה :P
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
noam@27/01/2009אין קשר בין צמיחת שיערות בפין ובמפשעה ובין הידיים והרגליים. הכל בסדר גמור אצלך, גם אצלי זה ככה... אני חושב שיש הרבה בני גילך עם אורך פין כזה ועם שיערות (לרוב יש שיערות כבר בגיל 13). אולי אתה יותר מפותח אבל זה באמת לא חשוב ולא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגיל היתבגרות הגוף לא מתפתח בצורה
אותו שם(בן17)27/01/2009שווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)