שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    חיה
    28/01/2009

אני בן 17 וגם חברה שליי.. כשאנחנוו שוכבים אז יוצא לנו לפעמים שורף לה הפוט מהר מדי אפילו אחרי 20 דק' או משהו כזה או טיפה יותרר.. למרות שאני יכולה לעשות עוד הרבה מאוד זמן בלי לגמורר.. ואני רוצה להמשיך והכל אבל שורף להה .. ואני לא מבין מה קרה ולמה זה.. זה טבעי שזה ככה?? עם הזמןן זה יעבור והיא תוכל יותר ממה שהיא יכולהה?? עוד כמה זמן זה ישתפר אם בכלל?? בבקשה תענו לי זה דחוףףף תודה מראששש!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• ....

מאיה
    28/01/2009

זה תלוי מאוד מה גורם לזה לשרוף? ובכל זאת, ייתכן שברגע שתמצאו את הגורם לשריפה, תדעו כיצד למנוע אותו וזה יאפשר לחברה שלך להמשיך יותר זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן

טל
    29/01/2009

רוב הסיכויים הם שהיא מתייבשת. זאת אומרת היא כבר לא ממש מגורה כקודם ולא מסוככת ולכן החדירה "על יבש" מכאיבה ושורפת. מניסיון שלי... תקנו חומר סיכה (על בסיס מים אם אתם משתמשים בקונדום) ותקדישו עוד קצת למשחק מקדים... זה כבר יפתור את הבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אחי.. זה לא בגלל שהיא לא רטובה

חיה
    31/01/2009

מרוב שהיא רטובההה כולי רטובב למטהה כל הקונדון רטוב אני נוגע לה בדגדגן כולו רטוב.. אז זה לא קשור לרטיבות.. תאמין לי שהיא מגורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן שלום

מירב שרון
    03/02/2009

האם שורף לה בחדירה? ואחרי הסקס, האם צורב לה בעת מתן שתן? תברר איתה ואולי תפנה אותה לפורום כדי שהיא בעצמה תתייחס למה שעובר עליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו