מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת ביצועשאלה29/01/2009
אני וחברה שלי בני 18 אני בכמה חודשים יותר גדול מימנה. אחרי תקופה שאנחנו ביחד החלטנו לשכב אחרי שכבר עברנו את כל המיסביב אבל העניין הוא כזה. היא הראשונה בשבילי ולה היה משהו אחד שהיא שכבה איתו,ותמיד היתה לי את ההרגשה הזו שאני צריך להתעלות עלו בהכול. בנוסף כמובן העובדה שבאמת איכפת לי מימנה ואני לא רואה בה משהו להשגת איזו מטרה. בכל אופן כבר הגענו לקטע ממש לא עמד לי לא יצחלתי להגיע לזיקפה בכלל וכלל שהיא נגע בי זה רק נסוג, עכשיו אני יודע שזה די הגיוני בעיקר אצל צעירים יותר ובעיקר בקשר טרי. והיא גם לקחה את זה בצורה מאוד בוגרת שנורא עזר לי. אבל זה היה תכלס מאוד מביך. קויתי לדעת דרכים איך להפיג הלחץ ואת החדרה הזו כי למראותש אני מבין שהחלץ הזה שטותי מכל מיני רצונות להיות עדיף על ה X שלה אני באמת רוצה טוב בשבילה. אני פשוט לא ידוע איך להירגע מיזה ולהרגיע את עצמי בסיטואציה הזו איתה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי, והעצה שלי =)
מאיה29/01/2009השאלה האמיתית היא האם החברה שלך יודעת על כך שאתה נלחץ במצבים כאלו איתה מהסיבה שאתה בדרך מסויימת מרגיש שאתה צריך להתעלות על הX שלה? אני חושבת שאם תדברו על זה אתה תיראה שהיא תתחיל להפגין כלפיך יחס שאתה האחד והיחיד בשבילה, ועם הזמן אתה תיראה שזה יעזור לך וירגיע אותך, כי אתה תבין שאין לך ממה להילחץ. בנוסף, עצם העובדה שהיא אוהבת אותך ולא את הX שלה כבר גורמת לך להיות מספר 1 אצלה בכל התחומים השונים. בכל אופן, העצה שלי היא לדבר איתה על זה, אולי תופתע ודווקא היא תציע רעיון שיעזור לשניכם. אתה תתפלא לראות איזה קסמים שיחה יכולה לעשות.. בהצלחה :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דבר ראשון :)
שאלה29/01/2009דבר ראשון תודה על הגובה. שנית בעניין השיחה אני חייב לה תודה, היא זו שלא עשתה מיזה בכלל סיפור והמשכנו למעשה כרגיל. זה לא שהX שלה מתריד אותי שאני חושב שהוא יקח את מקומי זה ממש לא זה הוא היסטוריה גמורה. זה פשוט הרצון הזה להיות טוב לה כי כמו שאמרתי איכפת לי מימנה מאוד והיא מאוד מקסימה והיא רק הוכיכה את זה שוב במיקרה הזה. אני משער שצריך פשוט להירגע להשלים אם זה שזה קורה וזה:/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)