מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות....29/01/2009
שלום..אני עוד שבועים בעזרת השם בת 17 בזמן האחרון אני מרבה לאונן כ זה עושה לי הרגשה טובה ובמיוחד האורגזמה שאני מקבלת מיזה כ''כ כייפית שבאלי עוד...אני לא בתולה שכבתי עם חבר שלי היינו שנה ו3 ..נפרדנו לפני חודשיים אני התמכרתי לזה ולא יכולה להפסיק..מה אני יכולה לעשות? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממ...
מאיה29/01/2009אני חושבת שלכל אחת יש תקופות כאלה, כך שאני לגמרי מבינה אותך. כשלי הייתה תקופה כזאת שזה היה פשוט בלתי אפשרי להפסיק, ניסיתי לחשוב אילו מצבים מביאים אותי למצב כזה. אחרי המון ניסיונות להפסיק, גיליתי שמה שמניע אותי לעשות את זה הוא השיעמום. שמתי לב שתמיד כשמשעמם לי התחלתי לחשוב על הנושא הזה, וזה מה שגרם לי להרגיש שאני צריכה את זה. לדעתי ברגע שתגלי מה מביא אותך לאונן, תדעי כיצד להימנע ממנו. כמובן שזה יקח זמן עד שתצליחי להפסיק לגמרי, למרות שאם תשאלי אותי פעם ב זה בסדר גמור, אל תשכחי שאוננות אינה פשע, ואם היא גורמת לך הנאה, אין סיבה שתפסיקי איתה לחלוטין. ובכל זאת, אם את רוצה להוריד את רמת האוננות שלך ביום, העצה היחידה שעולה בראשי היא שתחשבי (כמו שאמרתי קודם) מה מביא אותך לאוננות, וכך תוכלי להימנע עד כמה שתרצי מלאונן. חשוב לי לציין שאני לא מומחית , העצה היא מניסיון אישי בלבד, כך שאני לא מבטיחה שזה יעזור, אבל אני בכל זאת מקווה שעזרתי לך =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כ"כ הבנתי...מה את לא יכולה
ד``ר עידן מיליצ`ר29/01/2009להפסיק? לאונן? כמה את מאוננת והאם זה משבש לך ת'חיים?
יש תקופות שאנו מאוננים יותר, זה עדיין לא אומר שזו התמכרות.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה,
noam@30/01/2009זה מפריע לך בחיים הפרטיים..? אם זה לא מפריע לך ואת מתפקדת כמו שצריך אז זה לא צריך להזיק לך.. אם זה בכל זאת מפריע לך את יכולה פשוט לעשות דבירם אחרים, לצאת החוצה יותר, לחשוב על דברים אחרים, ולעסוק בדרבים נוספים כדי שיעסיקו אותך, וכך יהיה לך פחות זמן לאונן ותאונני פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)