לא מבין מזה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מבין מזה..

שלום לכולם.. הייתי עם חברה שלי ושכבנו ותוך כדיי זה שהחדרתי לה אצבע היא גמרה ויצא לה נוזל משמה בלחץ כאילו זה פיפי אבל ממש לא נראלי שזה היה פיפי איזה 20 שניות זה יצא משמה בלחץ ופשוט לא הפסיק רציתי לשאול אם יש למישהו מושג מזה כי אותי זה ממש מסקרן יש לציין שבפעמים האחרות שהיא גמרה זה לא היה ככה.. ועוד דבר איך אפשר לדעת שבת מזייפת את הגמירה שלה? ואם כל הבנות "רוטטות" בשניות שהם גומרות כמו שקורה עם חברה שלי?? תודה לכל העונים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מבין מזה..

הוספת תגובה

• ..

טל
    29/01/2009

קודם כל שמחה בשבילכם! יש תופעה שמכונה שפיכה נשית. לא ממש נעשו מחקרים בנושא, חלק טוענים שהיא מתרחשת בעקבות גירוי נקודת הג'י לעומת זאת יש בכלל הטוענים שאין דבר כזה נקודת ג'י... כמו כל דבר הדעות חלוקות אבל המציאות מוכיחה שהדבר קיים. כל בחורה מגיבה אחרת באורגזמה. רובנו "רוטטות" עד כמה ששאלתי ושמעתי... וסוד קטן... אם היא טובה אתה בכלל לא תדע שהיא מזייפת... גם אם ממש תרצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו