דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף
    יואב
    29/01/2009

אם אני מאונן ואני לא גומר אלא ההפרשות שלפני השפיכה נמצאות לי על האצבע ואז אחרי כמה שניות אני דוחף אצבע לחברה שלי ואפילו לא עד הסוף האם יש סיכוי שהיא תיכנס להריון ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף

הוספת תגובה

• יהיו שיטענו שכן יהיו שיגידו שלא....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    29/01/2009

למה לקחת סיכון??!!!!!!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ??

יואב
    29/01/2009

נו אז מה אני אמור לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה..

noam@
    30/01/2009

מה אני אגיד לך, אתה לא צריך לקחת סיכון..... בת נכנסת להריון כאשר זרע מגיע לה לביצית. לפעמים ב"נוזל שלפני" יש כמה זרעונים, אבל לא תמיד. יש באמת סיכוי נמוךשהיא נכנסה להריון, סיכוי ממממש נמוך, אבל אל תיקח אף פעם סיכון. אני בטוח שהייתה לך אולי טיפה אחת על האמצע וגם היא בטח מרוחה כזאת ולא כזאת שיכולה לטפטף.. לפעם הבאה אל תיקח סיכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו