שאלה לגבי זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי זקפה
    גיא
    29/01/2009

שלום אין לי חברה עדיין ואני מודאג מאוד ממשהו... כשמתחרמנים עם מישהי האם ישר יש זקפה? האם זה יכול לקרות רק מנשיקה? זה קורה לכולם או לאף אחד? וכשאני מתכוון לכולם אני שואל גם על מבוגרים, אם ישר עומד להם אחרי נשיקה צרפתית או משהו... והאם לבנות זה לא מפריע וזה בכלל משו טבעי שקורה לכולם? נראה לי די מוזר שאני וחברה שלי מתחרמנים ופתאום היא מרגישה את הפין שלי חזק או רואה אותו ככה, אולי צריך ללבוש גינס שפחות תרגיש? גם בסרטים ודברים כאלה ראיתי מבוגרים שמתחרמנים ואז כאילו כבדיחה הבת שוכבת על משהו והיא חושבת שזה הפין שלו שעומד... ואז הוא אומר שזה לא והיא אומרת תודה לאל.. סליחה על החפירות חח אבל זה מאוד חשוב לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי זקפה

הוספת תגובה

• לגאי..

noam@
    30/01/2009

אם זה מגרה אותך-עומד לך.. אין חוקים בקשר למתי שעומד ומתי לא עומד ! אם אתה מצטרפת עם ילדה כלשהי ואתה מגורה אז יעמוד לך, אם אתה לא מגורה אז לא יעמוד לך... זה תלוי בנסיבות, אני לא יכול לומר לך למשל אם יעמוד לך כשתראה סצינה לוהטת בטלויזיה או לא, אצל כל אחד זה משתנה. אם אתה ובת זוגתך עוד לא קיימתם יחסי מין ואתם מתביישים בדברים כאלה אז זה יכול להיות מאוד מביך שיעמוד לך והיא תרגיש או תראה את זה. אם למבוגר עומד והוא מצטרפת עם אישתו אז זה בסדר מצידו ומצידה כי הם מרגישים בנוח אחד עם השני, אבל גם אם אתה מרגיש בנוח עם בת זוגתך אתה לא צריך להסתובב לידה עם זקפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועם

גיא
    31/01/2009

לא כל כך עזרת לי כי אני עדיין מודאג מזה כשתיהיה לי חברה בבית ספר ואני אתנשק איתה כל יום כמעט אז יראו את זה והיא תרגיש ואני לא ארגיש נוח ללכת, אני בטח אחכה איזה דקה או שתיים בישיבה או משו עד שהזקפה תרד ואז היא לא תבין... בקיצור אני עדיין מאוד מודאג... ועם מכנסי ספורט אני בטח לא אוכל לבוא כי תוך שניה רואים שיש זקפה במכנסיים כאלה...מה לעשות אוף? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה חזרה לגיא

noam@
    31/01/2009

תראה אין מה לעשות, אנחנו בנים... אם כל פעם שאתה מתנשק עם מישהי צרפתית עומד לך אז אתה צריך להפסיק לחשוב על מחשבות מסוימות בקשר אליה וככה לא יעמוד לך. אני מבין אותך בקשר לזה שעומד ברגעים לא נוחים, ובעיקר עם מכנסיי ספורט, אבל אתה צריך ללמוד לחשוב על דברים אחרים כדי שהזין שלך לא יעמוד. כמו שאמרת כבר, אתה יכול לחכות 2 דקות בישיבה עד שיירד לך. אין פתרון לזה, אתה פשוט צריך להתחיל לחשוב כשאתם מתנשקים על דברים אחרים. אין לי איך לעזור לך יותר מזה, אין תרופות או דברים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועם

גיא
    02/02/2009

טוב תודה.. לפחות מישהו הסביר לי את המצב.. אני אנסה להתאמן, מה אני אגיד לך תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגיא שלום

מירב שרון
    03/02/2009

זה רק אומר שהכול מתפקד אצלך בסדר, אל דאגה. מאוד יתכן שחברתך תרגיש שיש לך זקפה, איך היא תגיב לזה, זה כבר עניין שלה, אם היא תגיב לזה באופן חיובי או לא, אבל אצלך הכול בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירב שרון

גיא
    03/02/2009

אז את אומרת לא להיבהל מזה ולא לנסות להתחמק מזה שהיא תרגיש את הזקפה? להתנהג טבעי ומה שיהיה יהיה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה,

noam@
    04/02/2009

תראה, זה תלוי בחברה שלך... אני הייתי מציע לך שהיא לא תרגיש את זה, וזה למה? אם לא אכפת לה שהיא תרגיש זקפה אז הכל יהיה בסדר, אבל אם כן אכפת לה והיא תרגיש את הזקפה זה יגרום לה לחשוב שאתה סתם חרמן ושאתה רוצה אולי לקיים איתה סקס. היא יכולה לפרש את זה בצורה ממש לא טובה, אז הייתי מציע לך פשוט לא להסתכן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בדיוק מה שאני אומרת

מירב שרון
    04/02/2009

להתייחס לזה לגמרי בטבעיות כי זה בדיוק מה שזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו