מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות בבקשה תענומישהו30/01/2009
אני בן 14 וחצי ויש לי חברה בערך בגילי כבר כמעט שנה אני ממש רוצה כבר לשכב איתה ולא יודע איך להגיד לה את זה ולא יודע אם היא גם רוצה מה אני יכול לעשות?כי אם אני רק ישאל אותה והיא תגיד שלא אני לא יוכל לסתכל לה בעיניים יותר.. ואני גם מאונן מלא יכוליות שיגמר לי הזרע מתישהו ואני לא יוכל לעשות ילדים? ויש עוד שני דברים יש לי איבר מין מאוד גדול יכוליות שזה לא יכנס או שזה יכאב לה? ויש לי גם מלא מלא שיערות בנות לא אוהבות את זה? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה?בבקשה?
מישהו01/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוך
??01/02/2009אני גם מאונן הרבה וכברא עשיתי סקס (אני בן 14) אל תדאג לחא יקרה כלום והשפיך שלך לא יגמר!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה,
noam@02/02/2009מה שאני חושב שכדאי לך לעשות זה לא לדבר איתה על זה ולא כלום. תיגע בה קצת, תן לה רמיזות כאלה שכאילו תגע בה במקומות כמו הגב התחתון מאוד או קרוב למפשעה(לא במפשעה עצמה..), ותראה איך היא מגיבה. היא ממשיכה איתך הלאה? אז תלך עם זה. היא מתרחקת ממך קצת ? כנראה שהיא עוד לא מוכנה וכדאי לך לחכות, ואל תתקרב עוד למקומות פרטיים לכמה זמן כדי שלא תפחיד אותה יותר מידי. זרע בחיים לא נגמר, אבל מה שכן אם אתה מאונן הרבה הוא יכול להיגמר אבל לכמה שעות עד שהגוף שלך ייצר זרע חדש. מלאי זרע מלא מתמלא תוך 12 שעות, אז לא, אתה לא יכול בגלל סיבות כאלה לא להכניס אישה להריון. אם יש לך זין גדול אז אולי יהיו לכם יותר בעיות להחדיר, אבל אם תשתמש בחומר סיכה על בסיס מים שאפשר לקנות בכל בית מרקחת, והיא תהיה רטובה (כלומר חרמנית ואז איבר המין שלה יהיה רטוב יותר) אז יהיה לכם יותר קל להחדיר ! חלק מהבנות אוהבות שיערות, וחלק לא.. אני די בטוח שזה לא יפריע לה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהו שלום
מירב שרון03/02/2009שאלה לי אלייך, מה יקרה אם היא תגיד לך "לא" למה לא תוכל להסתכל לה יותר בעיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהו
רונן05/02/2009מה הבעיה תתחיל לשלוח ידיים ותראה לאן זה מוביל תתנשק תתחבקו ותראה אם חברתך מוכנה לזיון לא מומלץ להכנס לזה ואולי תחכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)