מתח מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתח מיני
    ....
    31/01/2009

הייי..יש לי ידיד כבר כמעט שנתיים שהוא אוהב אותי ויש בנינו קשר של ידידות.. בזמן האחרון אני התחלתי להמשך אליו,התנשקנו כמה פעמים ולפעמים זה התחיל להגיע ליותר.. אני רוצה להדגיש שהבן אדם הזה ממש אמין אפשר לסמוך עליו בכל דבר הוא לא פגע באף אחד..ובמיוחד בי..עכשיו היום היה מצב כזה שהחלטנו לשכב ואני רציתי..(אני לא בתולה היה לי חבר שנה ו3) התחלנו להתחרמן והכל ואז עלה לי הלחץ,הפחד והפסקנו .. עכשיו השאלה היא כאן,כדי לי לשכב אתו ? וצריך לציין שזה לא יפגע בידידות שלנו או בקשר בכללי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתח מיני

הוספת תגובה

• אז ככה,

noam@
    02/02/2009

אני אישית חושב שתעשי מה שהלב שלך אומר לך. קשה לעשות סקס עם ידיד, בעיקר אם אתם לא חברים רשמית. זה באמת מוזר לקיים סקס עם ידיד שאת סומכת עליו ואוהבת אותו... תחשבי בכלל למה הפסקת פתאום..? זה בגלל שהקשר שלכם מוזר מידי, או בגלל שסתם היית לחוצה? אם זה מוזר מידי בשבילך כדאי לכם להפסיק, ואם זה בסדר מצידך תנסו עוד פעם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    03/02/2009

חשוב שתבררי עם עצמך, מה מקור הפחד שלך, יתכן מאוד שאת חוששת שזה יפגע בקשר הידידות שיש ביניכם. כמו בכל קשר, יש סיכוי לכאן ולשם, ואין שום התחייבות, אנחנו לא יכולים להמליץ לך לקבל החלטה כזאת או אחרת, זה אישי שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידידה

רונן
    05/02/2009

פשוט תשני סטטוס מידידה ליזיזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו