פוחד מאוד בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוחד מאוד בבקשה תעזרו לי
    אני
    31/01/2009

אהלן, אני וחברה שלי שוכבים כבר כמה זמן ותמיד קיימנו יחסי מין רק עם קונדום. חברה שלי לא רצתה לקנות גלולות כי היא פחדה שאמא שלה תמצא את זה. בחודש שעבר היא קיבלה מחזור ב28 לחודש כלומר כבר עברו 34 ימים מהיום שבו היא קיבלה מחזור אני ממש חושש שקרה לה משהו ואני לחוץ מאוד.. יש משהו שאפשר לעשות כדי להיות רגועים ולוודא שלא נכנסה להריון? אם יתברר שהיא כן נכנסה להריון לאן כדאי לפנות בכדי לעשות הפלה? להפלה צריכים אישור הורים? כמה עולה ההפלה אם בכלל? בבקשה תעזרו לי בדחיפות! אני מפחד שמה יעבור הזמן ויקרה נזק..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוחד מאוד בבקשה תעזרו לי

הוספת תגובה

• זאת כבר השאלה השלישית שאני מפרסם בפ

אני
    31/01/2009

זאת כבר השאלה השלישית שאני מפרסם כאן בפורום ולא ענו לי על אף אחת מהשאלות, וכולן היו קריטיות ואני ממש עובד עצות ולא יודע מה לעשות, אני ממש מאוכזב שאין מי שיעזור לי במצבים כאלה שאין לי למי לפנות ובאתי לכאן כדי להתייעץ. אני כבר עובד עצות וחשבתי שאולי כאן יעזרו לי. אבל מתברר שלא. מקוה שישב לכם על המצפון שאם באמת יתברר שהיא בהריון ויכולתם לעזור ולכוון אותי המצב היה יכול להיות יותר טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנשום עמוק..תירגע

טל
    31/01/2009

שלום לך, בלי קריזות הכל בסדר.. אתה חייב להבין שאנשים פה לא נמצאים ליד האינטרנט כל הזמן ובאמת משתדלים לעזור אחד לשני כשהם כן, וזה כולל את המומחים. מהשאלה שלך אני מניחה שעבר הזמן שהיא הייתה אמורה לקבל... יש שתי אופציות, לחכות עוד יומיים שלושה ולראות מה קורה, או ללכת לקנות עכשיו ערכה ביתית לבדיקת היריון ולשלול את העניין. שימו לב שהבדיקות יעילות ואמינות רק לאחר שבועיים מהיקלטות ההיריון, זאת אומרת אם לא עברו שבועיים מאז המגע המיני האחרון בו היה פוטנציאל להתעברות לא תקבלו תוצאות אמינות משהו. ובמצב הזה הולכים לעשות בדיקת דם שהיא אמינה ובטוחה. לא להיכנס לסרט הכי גרוע בלי צורך, אם תגיעו למצב שמצריך הפלה, יש לפנות לאנשים מבוגרים ואחראים שיעזרו לכם ויכוונו אתכם. בכל , אם היא מתחת לגיל 18 לא תהיה לכם ברירה אלא לערב את ההורים שלה עד כמה שידוע לי. יש היום כל מיני דרכים להפיל... זולות יותר ופחות בכל אופן... אני אומרת חכו ... בכל אופן אין לכם מה להפסיד. אם היא מקבלת תיגשו באותו רגע באותו יום לגניקוולג לקחת מרשם לגלולות!! החוסר אחריות הזה עוד יעלה לכם ביוקר! אני במקומך לא הייתי מסכימה לשכב איתה עד שהיא הייתה מתחילה להיות אחראית ובוגרת ולעשות מעשים של אנשים בוגרים בצורה בוגרת. תראה איזה כאב ראש הייתם חוסכים עכשיו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השוויתי בין הדעות

אני
    01/02/2009

בגלל שלא ענו לי והזמן שלנו קצר וחייבים לטפל בזה כמה שיותר מהר, אז פניתי גם לפורום אחר ושם נאמר לי שהפלה מתחת לגיל 18 אינה עולה כסף ושלא צריכים אישור הורים , אני לא יודע על איזה דעה להסתמך מאחר ואיני מבין בנושא.. אני ישמח לדעה מקצועית כאן! בנוסף לכך.. אם יתברר וכן נצטרך הפלה.. היכן אפשר לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה

טל
    02/02/2009

אתה נכנס לסרטים במקום ללכת ולבדוק את זה? אני לא מבינה אותכם. לכו תעשו בדיקת דם... תבררו בכלל שזהו אכן המצב ואז יהיה אפשר לדבר על מה לעשות. קודם כל תבדקו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    03/02/2009

מה שענו לך בפורום האחר זה נכון, מתחת לגיל 18 זה לא עולה כסף ואין צורך באישור הורים. בתקווה שהתבדיתם, והמחזור איחר, אם לא, מקווה שכבר עשיתם בדיקת דם כדי לשלול הריון לא רצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשואל

noam@
    02/02/2009

לא ענו לך פה לא כי לאף אחד לא אכפת... לא ענו לך כי כנראה שאף אחד לא יודע את התשובה, כולל אני..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

אני
    02/02/2009

החלטנו לא לספר להורים עדיין עד שבאמת נבדוק את זה.. עזרתם לי מאוד כי לא ידעתי בכלל מה לעשות.. מחר חברה שלי תלך לרופאת נשים, היא דווקא רוצה ללכת עם החברה הכי טובה שלה מאשר איתי היא מתביישת.. היא תבקש מהרופא נשים מרשם לגלולות והנחיות בנוגע להפלה כמה עולה ואיפה עושים.. ותקבל הפנייה לבדיקת דם כדיי לברר אם יש או אין הריון.. הימים האחרונים היו ממש קשים ובלי שינה בשבילי, אני ממש לא יודע מה הייתי עושה אם הייתי בלי שום כוון לאן לפנות.. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו