מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס יבש-הריון?נוגה01/02/2009
אני בת 15 ויש לי חבר כבר 5 חודשים. לפני כמה ימים הייתי אצלו ועשינו סקס יבש הוא היה עם מכנס טרנינג ומתחת למכנס היה תחתון ואני הייתי עם טייץ ומתחת תחתון.. אחרי ששנינו גמרנו היה לי מין משהו רטוב כזה עגול על אזור המפשעות.. אני חוששת עם זה יכול לגרום להריון..:(??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוגה
noam@02/02/2009אין מצב להריון. ראיתם כתם רטוב עם המכנס שלו, או ל המשפעה שלו בלי המכנס..? בכל מקרה בשני הסיכויים אין סיכוי להרין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועעםםם:)
נוגה02/02/2009קודם כל תודה כי ממש הייתי בלחץ והרגעת אותי והיה סימן של רטובבבב על הטייץ שליי......\: זה עדיין חסר ביכוי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה חזרה,
noam@03/02/2009כה אין סיכוי. תחשבי שטיפה שלמה של זרע הייתה צריכה לחדור בין התחתונים של שניכם ועוד בין המכנסיים, ולטפטף כל הדרך עד לביצית שלך שנמצאת בסוף הנרתיק. חח לא ממש הגיוני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודהההה
נוגה03/02/2009הרגעת אותייייייייי תודה עלל הכללללל:*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוגה שלום
מירב שרון03/02/2009כפי שכבר ענה לך חברך לפורום, אין סיכוי להריון, חייב שיהיה מגע בין פין לפות, כדי שיהיה סיכוי להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הוא נגע בשפיך
רויטל09/02/2010ואח"כ בפות יש סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כבר לא נקרא סקס יבש
מירב שרון09/02/2010מאחר וכבר עבר שבוע ימים מאז שקרה המקרה, כדאי לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון ולשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב..שאלה
רויטל10/02/2010אם אני וחבר שלי עשינו סקס יבש ז"א הוא היה עם מכנס טרינג ותחתון ואני עם חצאית . לא חושבת שנוצר מצב שהוא מעלי או אני מעליו ..גם אם כן יש סיכוי להריון ??מה שכן המכנס שלו היה ממש רטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאן סתירה
מירב שרון10/02/2010או שלא. את אומרת ששניכם הייתם עם בגדים אבל איכשהו היד שלו עם השפיכה נגעה בפות שלך, אז זה כבר מעבר לבגדים, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניראה נגע בתחתון ,שד"א היה חוטיני
רויטל11/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב
מירב שרון11/02/2010כל זמן שאת היית עם תחתונים, גם אם זה חוטיני, אין חשש מפני הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהה
רויטל22/03/2010אם אני והחבר שלי עשינו סקס יבש, ז"א אני הייתי עם חוטיני וחצאית והוא בלי
ונוצרו מצבים שהוא ככה הסתכך איתי ושכב מעליי וגמר
יש מצב שנוזל הזרע יעבור את החוטיני ??
אשמח לתגובה מהירה
אני ממש בלחץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי זה דחווף!!
רויטל25/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז נגע
הרמן15/02/2010נגע לך בכוס so what
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר13/02/2010מה שאת מתארת זה בעצם הסיכוך של הנרתיק שלך כתוצאה מהגירוי המיני ולא ממנו!
אין היריון!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)