חשוב בבקשה טענו כמה שיותר מהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב בבקשה טענו כמה שיותר מהר
    ??
    03/02/2009

שלום, קוראים לי ?? ואני בן 14 ובזמן האחרון שמתי לב שאני לא נמשך לבנות בגילי כלומר מהשכבה וכו' למרות שיש מלא בנות כוסיות ואני נמשך רקצ לאלה שבסרטי פורנו רציתי לדעת אם זה אומר שאני הומו או שאני מתקרב להיות כזה. הייתה לי חברה לפני חצי שנה התחרמנתי איתה אבל על מיטה ונשקתי לה את הציצי וכו' אבל מאז אני לא נמשך יותר לבנות בגילי למה זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה לא אומר שאתה הומו,

עידן מיליצ'ר
    03/02/2009

זה אומר שאתה רואה יותר מידי פורנו! תסתכל פחות ותקבל תמונה יותר אמיתית על החיים בכלל ועל מיניות בפרט! עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל

??
    03/02/2009

אני בקושי רואה פורנו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    03/02/2009

מי שיש לו העדפה לגברים, גם לא יימשך לנשים שהוא רואה בפורנו. יתכן שמאז שאתה ראית פורנו, זה קצת בילבל את הפרופורציות שלך, כפי שעידן אמר, עדיף שתראה כמה שפחות סרטי פורנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו