חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב
    ??
    03/02/2009

שלום קוראים לי ?? ואני בן 14 אני כבר שנה תוהה האם אני הומו? אני לא יודע מה לעשות מצד אחד כבר קיימתי יחסים עם חברה שלי אבל מצד שני אני חולם לפעמיים על בנים (ואפילו בפעם הראשונה והיחידה שיצא לי קרי לילה זה היה חלום על בן) ולפעמים מפנטז. אני רשמתי בעניין הזה כמה שאלות אבל איך אני יכול להיות בטוח שאני לא הומו? אני לא רוצה להיות כזה זה מגעיל אותי ורק המחשבה שלא לפתח משפחה כבר מכניסה אותי לדיכאון. אני עסוק בזב שנה שלמה כל יום ורוצה להשתחררמהמחשבה הזאת ולהיות כמו חברים שלי? האם ונגיד אני הומו אני יכול לשנות את זה? בבקשה תעזרו לי ותייעצו לי, תודה ??.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

• בגיל 14 יש הרבה בלבול באשר להעדפה

עידן מיליצ'ר
    03/02/2009

המינית. מתוך מה שכתבת אין לי אפשרות לדעת אם אתה הומו או לא ולקבוע את זה יהייה לא מקצועי ולא נכון. אל תכנס ללחץ מיותר!! כי אתה בגיל שיש בו הרבה בלבול וחוסר מגובשות ריגשית. אתה מעסיק את עצמך בשאלות עתידיות קשות למענה. אל תהייה כ"כ קשה עם עצמך!! לחלום על גבר, זה קורה לרבים.... עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו