מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ממש חשובהאני03/02/2009
אם בחורה שמקבלת מחזור סדיר ומקיימת יחסיי מין באופן קבוע, לא קיבלה מחזור כבר 38 ימים היא בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון03/02/2009מאוד יתכן, כדאי לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לוודא, או לחילופין לעשות בדיקת דם, אם יש הריון, צריכים לעבור ועדה להפסקת הריון כדי לבצע הפלה. האם השתמשת באמצעי מניעה כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אני03/02/2009לא שכנבו בלי קונדום ושמנו אותו גם כמו שצריך.. פשוט לא מקבלת מחזור.. צריך לציין שאני בת 16 והמחזור שלי סדיר רק חצי שנה בערך.. והיום לדוגמא הרגשתי שקיבלתי אבל בעצם לא קיבלתי.. קצת מוזר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני03/02/2009במידה וכן יהיה הריון לאן אני אצטרך לפנות? זה יעלה כסף? אני מעדיפה שלא לערב את ההורים אלא אם אין ברירה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני שלום
מירב שרון03/02/2009קונדום יכול להיקרע, להחליק ועוד, הוא לא בטוח כמו גלולות. אם גילית שאת בהריון, מאחר ואת מתחת לגיל 18, את תוכלי לעבור הפסקת הריון בלי תשלום, והורייך לא חייבים לדעת. מה שכן, חשוב שלא תעברי את זה לבד, שחבר שלך יהיה איתך או חברה קרובה. אחרי שהגעת לרופא נשים, עשית בדיקת דם, גילית שאת בהריון, את צריכה להגיע עם אולטרא-סאונד עדכני לועדה להפסקת הריון. תבררי בביה"ח שקרוב אלייך מתי מתקיימות ועדות להפסקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)