שאלה ממש חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש חשובה
    אני
    03/02/2009

אם בחורה שמקבלת מחזור סדיר ומקיימת יחסיי מין באופן קבוע, לא קיבלה מחזור כבר 38 ימים היא בהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ממש חשובה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    03/02/2009

מאוד יתכן, כדאי לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לוודא, או לחילופין לעשות בדיקת דם, אם יש הריון, צריכים לעבור ועדה להפסקת הריון כדי לבצע הפלה. האם השתמשת באמצעי מניעה כלשהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

אני
    03/02/2009

לא שכנבו בלי קונדום ושמנו אותו גם כמו שצריך.. פשוט לא מקבלת מחזור.. צריך לציין שאני בת 16 והמחזור שלי סדיר רק חצי שנה בערך.. והיום לדוגמא הרגשתי שקיבלתי אבל בעצם לא קיבלתי.. קצת מוזר ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אני
    03/02/2009

במידה וכן יהיה הריון לאן אני אצטרך לפנות? זה יעלה כסף? אני מעדיפה שלא לערב את ההורים אלא אם אין ברירה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני שלום

מירב שרון
    03/02/2009

קונדום יכול להיקרע, להחליק ועוד, הוא לא בטוח כמו גלולות. אם גילית שאת בהריון, מאחר ואת מתחת לגיל 18, את תוכלי לעבור הפסקת הריון בלי תשלום, והורייך לא חייבים לדעת. מה שכן, חשוב שלא תעברי את זה לבד, שחבר שלך יהיה איתך או חברה קרובה. אחרי שהגעת לרופא נשים, עשית בדיקת דם, גילית שאת בהריון, את צריכה להגיע עם אולטרא-סאונד עדכני לועדה להפסקת הריון. תבררי בביה"ח שקרוב אלייך מתי מתקיימות ועדות להפסקת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו