חשש לדלקת צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לדלקת צוואר הרחם
    אחת......
    06/02/2009

אני וחבר שלי שכבנו ככה כשהיתי בת 14. את הבתולים באמת עיבדתי דרך החדרת חפץ מסויים סביבות הגיל 12\11. אני וחבר שלי אוהבים לעשות דברים כמו החדרת אצבעות וכו' כאשר הוא דחף לי אצבעות אז ירד לי פיתאום הרבה דם... ואחרי כמה זמן שוב ניסינו ושוב ירד. אבל תנו לי לציין שבפעם הראשונה והשניה לא ירד דם. ובשלישית והרביעית כן...לא עשיתי עם זה כלום.(הוא לא שתף ידים ליפני המעשה) ואז שמתי לב שההפרשות התחילו בעוצמה רבה יותר ובצע צהבהב יותר. אך לריח לא שמתי לב ליפעמים יוצאים לי גושים כאלה של הפרשות...ופעם יצא לי גוש ממש גדול...הוא היה בצבע שקוף עם משהו כמו דם או שלא יודעת מה...אני ממש ממש מפחדת.....אה כן ופיתאום התחילה ליכאוב לי הבטן..ואני כבר עוד מאט צריכה לקבל מחזור..אך בעבר זה לא היה כך..הכאב היה רק עם התאמנתי בספורט אני ממש אשמח עם תעזרו לי.. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לדלקת צוואר הרחם

הוספת תגובה

• לרופא!

טל
    06/02/2009

אנחנו לא יכולים לבדוק אותך דרך האינטרנט אבל אם שורף לך ויש הפרשות מוגברות בריח לא טוב לדעתי זו פטריה. אם ההחדרה נעשית בכוח וכשאת לא מסוככת את עשויה להיפצע ואז יורד דם, אבל לא הרבה. הפרשות כעיקרון יש לכל אישה , זה טבעי וחשוב! לכי לרופא תבדקי את הסיפור הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני לגינקולוג

ד``ר עידן מיליצ`ר
    07/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו