מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך תשובה דחוףאנונימי07/02/2009
האם בן 18 יכול לקיים יחסי מין עם בת 16 עם הסכמה של שני הצדדים כמובן ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואם זה לא חוקי האם ניתן לעשות משהו
אנונימי07/02/2009... בנידון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
noam@07/02/2009זה חוקי לגמרי.. מותר לקיים יחסי מין אני חושב מגיל 14 לפי החוק. וגם אם זה לא היה חוקי הייתם עושים, זה לא שהמשטרה תגלה את זה ותעצור אתכם -.-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה מותר לאונן?
חסוי07/02/2009אז ככה אני בן 16 ואני מאונן לפחות פעמיים ביום ואני פשוט לא יכול בלי זה . גם עם אני מנסה יום יומיים בלי אחריי זה אני מרוקן הכל ולא יודע איך להפסיק עם זה ואני מפחד שיעשה לי נזק בעתיד? השאלות שלי הם ככה: האם זה באמת עושה נזק או שאפשר חופשי לאונן? והאם יש משהו שיכול למנוע ממני לאונן כ''כ הרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
noam@07/02/2009אפשר לאונן כמה שבא לך. זה לא פוגע בשום דבר. אם אתה רוצה להפסיק לאונן פשוט תעשה דברים אחרים ותנסה לא לחשוב על זה. כמו בדיאטה,למשל, חייבים להפסיק לחשוב על אוכל לא בריא, וצריך שיהיה לך כוח רצון כדי לחשוב פעמיים ולהפסיק ליום יומיים לאונן ! חוץ מזה לאונן פעמיים ביום זה נורמלי ותדירות כזאת לא תזיק לך, אלא אם כן כמובן זה בא על חשבון דברים שונים כגון לימודים או חיי חברה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא כן
מירב שרון12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)