שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    אני
    07/02/2009

אם מקיימים יחסי מין יום לאחר הפסקת הדימום במחזור (שהיה 3 ימים) ויחסי המין הם ללא קונדום או גלולות, וגומרים בחוץ, יש סיכוי להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה

אני
    09/02/2009

בבקשה תענו במהרה אחרת צריך היום ללכת ולקנות פוסטינור :X

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני שלום

מירב שרון
    09/02/2009

מתי קיימתם יחסי מין? אם לא עברו 72 שעות מהאקט המיני כדאי לקחת פוסטינור ולא לסמוך על הימים הבטוחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיה..

אני
    10/02/2009

גם אנחנו לא רצינו להסתכן וקנינו כדור... הכדור יכול לגרום לשינויים במחזור? סתם ליידע כללי, בימים הצמודים להפסקת הדימום בטוח לקיים יחסי מין? ככה אנרו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני שלום

מירב שרון
    10/02/2009

טוב שלא לקחתם סיכון. יתכן שיהיו קצת שיבושים במחזור עקב נטילת הפוסטינור. לגבי "ימים בטוחים". בעקרון, כשאה כן רוצה להיכנס להריון היא צריכה לנסות בזמן שהיא מבייצת ואז מציעים לה לספור מהיום הראשון של המחזור 10 ימים ואז במשך שבוע ימים מומלץ שתנסה לקיים יחסי מין כדי שיהיה לה סיכוי טוב יותר להרות. בשאר הימים הסיכוי פוחת. אבל, לא אצל כולן יש מחזור סדיר ואי אפשר לסמוך על הימים הבטוחים. אפשר לסמוך על גלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו