אני בתול בן 18

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בתול בן 18
    אנונימי
    09/02/2009

האם זה נורמלי? אני די מבואס מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בתול בן 18

הוספת תגובה

• לאנונימי,

noam@
    09/02/2009

כן, זה נורמלי... מלא אבל מלא נערים בגל שלך עדיין בתולים, ואין לך מה לדאוג :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    09/02/2009

מה זה נורמלי? מי קובע מה זה נורמלי? כולם רוצים להיות נורמליים. כמובן שאתה נורמלי, אבל יתכן שאתה מרגיש לחצים חברתיים שנותנים לך להרגיש שאתה לא. יש הרבה בני נוער בגילך שהם עדיין בתולים אבל אתה לעולם לא תדע את זה כי הם לא יספרו לך. עבורם זה נושא אישי. זה לא נחשב דבר מקובל שגבר יהיה בתול מאחר ומסרים חברתיים נותנים לגברים להבין שזה התפקיד שלהם להיות בעלי ידע וניסיון מיני.
    תנסה לחשוב על בתולים בדרך אחרת. איך החיים שלך היו משתנים אילו כבר לא היית בתול? מה היה שונה? משאלתך, נראה שיותר חשוב לך לאבד את הבתולים מאשר שתהיה לך חברה. האם זה נכון לגביך? למה זה כזה נטל עבורך להיות בתול?
    תחשוב על האפשרות שאולי תפגוש מישהי שתוכל להכיר אותה יותר, מישהי שאולי יהיה לך כיף לבלות איתה, מישהי שתרגיש איתה בנוח, כך שתוכל לצמוח ביניכם מערכת יחסים.אם תשנה את החשיבה שלך בכיוון הזה, אולי זה יעזור לך ליצור קשר עם מישהי בחייך.

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו