בבקשה תענו דחוףף זה מאוד חשוב לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו דחוףף זה מאוד חשוב לי
    shira
    10/02/2009

שלום לכולם! קוראים לי שירה ואני בת 22 יש לי חבר כבר הרבה זמן אבל יש לנו בעיה יותר נכון לי כשאני גומרת יוצא נוזל (שפיכה נשית) והוא ממש אבל ממש מסריח הייתי רוצה לדעת העם זה בסדר? יש לי פטריה ? (אני חייבת לציין שאני שומרת על הניקיון באזור האיבר ואני לא מסריחה מהכוס בדרך כלל רק שאני גומרת יש ריח מסריח) מה אפשר לעשות שלא יהיה כזה ריח מסריח???????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לתזונה יש המון משקל בעניין ריחות הג

טל
    10/02/2009

הגוף.. אם את אוכלת מטוגן, או מאכלים כמו בצל שום וכל מיני תבלינים חריפים הדבר ישפיע על ריחות הגוף שלך גם על הזיעה, הרוק והריחות מאיבר המין. אם אין לך תחושת צריבה והריח מופיע רק אז ואין הפרשות שונות ומשונות סביר שאין זו פטריה. להרחבה בעניין התזונה. מירב יעצה לאחד הבחורים פה בפורום לפני שבוע שבועיים בערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה שלום

מירב שרון
    10/02/2009

חשבתי לנכון להתייעץ בנוגע לשאלתך עם ד"ר רפי חרותי, בגלל שיתכן ומדובר בעניין רפואי.
    לדבריו, לא בטוח שהריח שאת מתארת הוא אכן מסריח,שיתכן שזה הריח הנורמלי. הוא מציע שאם זה אכן מסריח באמת, אז צריך לבדוק כיוון לזיהום כלשהו מה שמחייב אותך להגיע לבדיקה רפואית, אולי יקחו תרביות מנוזל וכד'. מומלץ בינתיים שתמשיכי לשמור על היגיינה ולהשתמש בשטיפה בסבון אינטימי.
    כפי שטל ענתה לך בפורום, בשבועיים האחרונים עניתי לאחד מהבחורים ששאל בנוגע לשפיכה עם טעם לא טוב, לגבי אפשרויות תזונתיות שיכולות להשפיע לטובה. ממליצה לך לחפש את אותה תשובה שיתכן שהיא גם רלבנטית עבורך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו