מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תענו דחוףף זה מאוד חשוב ליshira10/02/2009
שלום לכולם! קוראים לי שירה ואני בת 22 יש לי חבר כבר הרבה זמן אבל יש לנו בעיה יותר נכון לי כשאני גומרת יוצא נוזל (שפיכה נשית) והוא ממש אבל ממש מסריח הייתי רוצה לדעת העם זה בסדר? יש לי פטריה ? (אני חייבת לציין שאני שומרת על הניקיון באזור האיבר ואני לא מסריחה מהכוס בדרך כלל רק שאני גומרת יש ריח מסריח) מה אפשר לעשות שלא יהיה כזה ריח מסריח???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתזונה יש המון משקל בעניין ריחות הג
טל10/02/2009הגוף.. אם את אוכלת מטוגן, או מאכלים כמו בצל שום וכל מיני תבלינים חריפים הדבר ישפיע על ריחות הגוף שלך גם על הזיעה, הרוק והריחות מאיבר המין. אם אין לך תחושת צריבה והריח מופיע רק אז ואין הפרשות שונות ומשונות סביר שאין זו פטריה. להרחבה בעניין התזונה. מירב יעצה לאחד הבחורים פה בפורום לפני שבוע שבועיים בערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה שלום
מירב שרון10/02/2009חשבתי לנכון להתייעץ בנוגע לשאלתך עם ד"ר רפי חרותי, בגלל שיתכן ומדובר בעניין רפואי.
לדבריו, לא בטוח שהריח שאת מתארת הוא אכן מסריח,שיתכן שזה הריח הנורמלי. הוא מציע שאם זה אכן מסריח באמת, אז צריך לבדוק כיוון לזיהום כלשהו מה שמחייב אותך להגיע לבדיקה רפואית, אולי יקחו תרביות מנוזל וכד'. מומלץ בינתיים שתמשיכי לשמור על היגיינה ולהשתמש בשטיפה בסבון אינטימי.
כפי שטל ענתה לך בפורום, בשבועיים האחרונים עניתי לאחד מהבחורים ששאל בנוגע לשפיכה עם טעם לא טוב, לגבי אפשרויות תזונתיות שיכולות להשפיע לטובה. ממליצה לך לחפש את אותה תשובה שיתכן שהיא גם רלבנטית עבורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)