מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותמיטל10/02/2009
רופאת נשים שלי חושבת שכדאי לי לקחת גלולות ונתנה לי מרשם לפמינט על מנת להסדיר את המחזור האם זה מקובל לתת גלולות במצב הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט
טל10/02/2009דרך מקובלת ומוכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת?
מיטל11/02/2009תוך כמה זמן המחזור מסתדר מתחילת שימוש בגלולות? האם נותנים גלולות לטיפול בדברים אחרים גם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל12/02/2009כל היופי פה הוא שאין "תוך כמה זמן זה מסתדר" ... זה מסודר. בשבוע ההפסקה בין חפיסה לחפיסה... את מקבלת "מחזור" קבוע. שיהיה בהצלחה.. ואם משהו בגלולה לא נוח ותופעות לוואי לא עוברות תמיד אפשר להחליף פמינט אבל בד"כ לא עושות בעיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה???
מירי13/02/2009אני נטלתי יסמין עד לא מזמן והיה לי קשה עם תופעות לוואי שהיו לי..... כנראה המינון היה קצת גבוה מדי בשבילי..... יש גלולות שלא יעשו את זה??? פמינט זה גלולות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
טל15/02/2009פמינט הן גלולות. אם היו לך בעיות היית צריכה לחזור לגניקולוג שנתן לך את המרשם להתייעצות. לא נותנים לבחורות צעירות יסמין בלי סיבה, בד"כ לבחורות עם מחזור "קשה" הכרוך בכאבים ודימום כבד. אבל אם הכל הסתדר לך עכשיו אני לא הייתי מחליפה כלום... עודשלושה חודשים של הסתגלות? עזבי אותך... בשביל מה אני לא רופאה אבל אני יודעת שזה נפוץ שמחליפים סוגים של גלולות. כל הרעיון הוא למצוא אחת שמתאזנת עם רמת ההורמונים אצלך בגוף כימית טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?
מירי15/02/2009הגלולות לא עושות לי טוב, יש לי בחילות ועוד תופעות לוואי שלא עוברות....לי אישית נראה שזה בגלל כמות ההורמונים... בגלל זה אני שוקלת לעבור לגלולה אחרת אבל לא יודעת לאיזה? יש לי תור לרופא שבוע הבא ואני רוצה לבוא מוכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסמין
טל15/02/2009זו באמת גלוגלה שהיא קצת יותר מרוכזת. פמינט היא גלולה בעלת מינון עדין מאוד.. הכי עדין שיש אם אני לא טועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדין?
מירי16/02/2009למה הכוונה? יש בזה פחות הורמונים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל16/02/2009מדובר באותם הורמונים, עד כמה שידוע לי שתיהן גלולות משולבות- משמע יש בהן פרוגסטרון ואסטרוגן.. פשוט המינונים שונים. בגוף שלנו מאזן הורמונים הוא מאוד עדין ולכן שינוי של מיליגרם ממש עושה הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
יולי10/02/2009באמת? לא ידעתי שגלולות זו שיטה להסדרת המחזור. אני סובלת מאוד ממחזור לא סדיר, אלך גם לרופאת הנשים של אמא שלי שתיתן לי מירשם לפמינט. תודה על המידע. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן. מקובל לתת גלולות
יפעת מקלר12/02/2009להסדרת מחזור, וכן גם לטיפול בפצעי בגרות ושיעור יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)