איך עושים את זה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך עושים את זה
    אורח
    11/02/2009

שלום וערב טוב, קצת פדיחה אבל אני מרגיש שאני לא יודע איך לעשות סקס. חברתי ואני מנסים כבר כמה חודשים לקיים יחסים ולא ממש מצליחים. אנחנו אנשים בריאים אין בעיות רפואיות, אנחנו נהנים שנינו אבל כשמגיעים לאקט החדירה אנחנו לא מצליחים. האיבר עומד אבל לא מצליח להיכנס, מנסים עם הידים וזה מפריע ולא נעים, כך שהאיבר נופל, מנסים להעמיד אותו הוא עומד וחוזר חלילה. המצב מאוד מתסכל ויוצר הרבה מתחים. אני לא יודע אם הבעיה היא אצלי או אולי אצל חברתי ? האם הבעיה בתנוחה או באיבר עצמו? באופן כללי אני מרגיש שאני לא יודע איך לעשות את זה אשמח אם תוכלו לענות לי או אולי להפנות אותי לאתר שמסביר רצוי עם תמונות איך עושים את זה ושאלה אחרונה שמאוד מעניינית אותי האם בדר"כ נכנסים ויוצאים כמה פעמים או שנכנסים עד שגומרים ואז יוצאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך עושים את זה

הוספת תגובה

• לאורח

noam@
    11/02/2009

חח תראה לי בעיקרון ממש קשה להסביר לך איך בדיוק לעשות את זה... כדי שיהיה לך יותר קל להכניס לה, שימו חומר כזה על בסיס מים (לא זוכר איך קוראים לזה) על הפין שלך, ונסה. חוץ מזה, כדי שהיא תהיה יותר חרמנית וכך הכוס שלה יהיה יותר רטוב. כמו כן כדאי לך קודם כל להכניס אצבעות לכוס שלה, ואז תנסה לחדור. כל השיטות האלה הן בכדי שיהיה לך יותר טוב לחדור, בקשר לחדירה עצמה ולעשיית האקט המיני- הכי פשוט זה פשוט להכניס ולהוציא ולהכניס ולהוציא (כמובן שאני מתכוון להוציא ולהכניס כשהפין עדיין נמצא בתוך הכוס ולא כל שניה להוציא לגמרי..) אחרי שתעברו את החדירה עצמה אתם יכולים לעבור לתנוחות שונות לדברים שונים. בקשר לשאלה שלך-כדי לגמור אתה יכול גם וגם.. קשה להסביר את זה. אם אתם עוברים תנוחות אז אתה יכול להוציא בין לבין, וכל עוד אתה מגורה בזמן הזה זה לא הורס לך את "רצף השפיכה" כך שאין לך מה לדאוג. אויל הבנת ואולי לא אבל מאוד קשה להסביר את זה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

טל
    12/02/2009

זה בהחלט יכול להיות מבלבל בהתחלה. אז ככה קודם כל תכניסו לכם שניכם לראש שאין דבר כזה שהוא לא נכנס אלא אם כן יש לה בעיה רפואים של התכווצות שרירים בלתי רצונית בנרתיק אבל תניח לזה כרגע. באמת כדאי, לקנות חומר סיכה (מקווה שאתם משתמשים בגלולות אבל אם אתם משתמשים בקונדום שיהיה על בסיס מים כדי שלא יפגע ביעילות הקונדום).חומר סיכה יש בכל סופר פארם. זה יקל על החדירה מבחינת החיכוך. עכשיו, יש קטע שמנסים להכניס וכאילו אי אפשר, כאילו חסום נכון? מוכר... להירגע... לכולם זה ככה. אל תפם\חד אתה יכול להשתמש ביד כדי לכוון לנרתיק ולהפעיל לחץ. אל תעשה את זה חזק שהחדירה לא תהיה מהירה ותכניס את שניכם לשוק. לאט לאט להפעיל לחץ לא לפחד עד שהוא יכנס כולו. בשלב הזה בד"כ מתחילים לזוז אתה יודע.. אני בטוחה שראית יחסי מין בטלויזיה או במחשב. אני מציעה גם שתשימו כרית קטנה מתחחת לישבן שלה- זה מ\פשוט מקל על הזווית של החדירה והיא פחות כואבת. אולי תנסו שהיא תשב מעלייך ותנסה להחדיר אותך לעצמה, זה יותר נוח. אם יהיה לה קשה מידי לזוז בהתחלה אז תחליף אותה אחר כך. מה שחשוב הוא שתהיו רגועים, אין צורך להתרגז או להיות מתוסכלים, זה יקרה , זה הדבר הכי טבעי בעולם. פשוט תנשמו עמוק.. תשימו מוזיקה לא יודעת מה... הכל יהיה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו