אני מוכנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מוכנה
    בילבי
    31/07/2007

לסקס הראשון שלי, אבל אין לי עם מי... חבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מוכנה

הוספת תגובה

• חווית המין הראשונה

יפעת מקלר
    01/08/2007

לחווית המין הראשונה יש משמעות לכן חשוב שהיא תעשה עם משהו אהוב ואוהב. למרות שאת בשלה ליחסי מין הייתי מציעה לך להיות סבלנית עד שיגיע/תמצאי את אותו אחד ראוי שיגלה סבלנות ,עדינות ,איכפתיות והתחשבות. אל תמהרי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשאלי מי רוצה לעשות ושימי תמונה...

שגיא
    05/08/2007

אם בא לך שלחי תמונה תשאלי מי רוצה לעשות סקס אם את נראית טוב הרוב יסכימו אני לא עשיתי את זה אני בן 14 ויש לי חברה הייתי דוקא רוצה אבל מה לעשות ככה זה לפעמים יוצא ולפעמים לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב שאת מזלזל טיפה

חסוי!!
    06/08/2007

כדי לקיים יחסי מין ראשונות את צריכה לעשות את זה עם משיהו שאת באמת אוהבת ולא סתם כי בא לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס

רמי
    07/08/2007

בוקר טוב לכולם...
    יש לי בעייה קטנה.. אני נראה מאוד טוב
    וכבר חודשיים שלא עשיתי סקס וזה מאוד חסר לי
    הבעייה היא כזאת..
    אני מאוד ביישן וקשה לי להסביר לבחורה שאני מתחיל איתה שאני רוצה אותה לסקס ולא לקשר רציני או משהו אחר..
    אקורא לי לפחות פעם ביום שאני מתחיל עם מישהי אבל היא נדלקת עליי בקטע אחר.. בקטע של קשר רציני וכל הבלאגן הזה ואין לי סבלנות לזה.
    אני פשוט רוצה לשכב עם מישהי זה מאוד חסר לי
    אני לא מצליח לאמר לה במילים עדינות שאני לא רוצה חברה עכשיו אלא רק סקס
    איך עושים את זה לעזאזל?
    ואני מרגיש שהיא רוצה מה שאני רוצה אבל אף אחד לא אומר את זה..

שוב: אני באמת נראה טוב לא חסר לי כלום ברוך ה' אבל אני חודשיים בלי סקס וקשה לי עם זה..
    אם יש מישהי שיכולה לעזור אני אשמח לקבל תגובות..
    עדיף במייל כי אני כמעט לא פה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרי קשר :)

אורן
    13/08/2007

icq - 445676602

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו