סקס בלי אמצעי מניעה-בבקשה עזרו לי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס בלי אמצעי מניעה-בבקשה עזרו לי..
    אנונימית
    12/02/2009

שלום,את בת 18 וחצי ויש לי חבר4 חודשים. הוא ואני מקיימית בתדירות גבוהה יחסי מין לא מוגנים( בלי קונדום) הוא גומר בחוץ,תמיד. הבעיה היא שמחזור שלי לא סדיר..בין בשלושה חודשים האחרונים נע בין 2 לחודש עד 10 לחודש..לכן כל חודש אני לחוצה וקונה בדיקת הריון כי אני לא יודעת אם אני מאחרת או לא כי הוא לא סדיר! עשיתי כבר 3 בדיקות ובשלושתן יצא שלילי,ואחרי כמה ימים קיבלתי מחזור ונרגעתי.. קניתי ערכה ומחר בבוקר אני צריכה לעשות. היום ה12.2 וזה היה השיא שלי ב"איחור" אם אכן מדובר בזה, יש לי בעיה לקחת גלולות,אבל מצד שני כל חודש אני לחוצה כי אני לא יודעת אם אני מאחרת או לא! איך אפשר לפתור את זה? עם קונדום בן זוגי לא יכול לתפקד.. ואם חס וחלילה יוצא חיובי בבדיקה,מה הצעד הבא שאני אמורה לעשות? כי פוסטינור אומרים לקחת אבל כבר עברו יותר ב72 שעות בטוח.. מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

מירב שרון
    12/02/2009

את לוקחת סיכון מיותר, מה הסיבה שאת לא לוקחת גלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה..

אנונימית
    12/02/2009

מוקדם מידי בשבילי..כולה 3 חודשים ,,וגם עוד חודש אני מתגייסת,שזה קצת בעיה. גם אני מעופפת ואני פוחדת שאני לא אזכור לקחת כל יום גלולות,שנינו כבר גדולים הוא בן 22 ואני 18 וחצי,אנחנו לא ילדים קטנים,אבל איך אפשר לחסוך את כל הלחץ הזה בחודש בלי גלולות או קונדום,אפשרי בכלל<?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעני לי..זה ממש דחוף!!

אנונימית
    12/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

טל
    12/02/2009

אל תעשו בכלל.... אם אתם עד כדי כך לא אחראים אתם באמת לא צריכים לעשות כלום. אני בכלל לא צוחקת. את לא רוצה לקחת גלולות כי שלושה חודשים זה מוקדם מידי אבל להיכנס ממנו להיריון ולקבל כל מיני מחלות זה לא מוקדם מידי?? תעשי בעצמך שיקולים. יש עוד פיתרונות חוץ מגלולות כמו נובהרינג אבל אם אף פעם לא תיגשי לגניקולוג שיסדר לך אמצעי מניעה לא תדעי תהי אחראית על עצמךQ אל תסכימי לקיים יחסים ללא קונדום... למרות שזה ממש ממש ממש לא מבטח נגד היריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר

טל
    12/02/2009

אם אתם חושבים בתמימותכם שאם הוא לא גמר בפנים אין סיכוי להירין אתם טועים טעות מרה. לפני שהוא גומר הוא מוציא זרע בנוזל הPRECUM.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו