מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מאוד מאוד חשובה עזרו ליחסוי01/08/2007
יש לי הרבה שזיינו כבר {מצטער על המילה הבוטא} אני בן 14 ואני בישן ויש לי פצעונים בגב {לא הרבה} ובפנים ניראה לכם שמישהי תיגעל מיזה ואני מאונן פעם ביום זה גורם לחצקונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב פעם ... אין קשר בין
01/08/2007אוננות לבין חצ'קונים.
מי שתאהב את הראש שלך וההתנהגות שלך, תקח אותך כמו שאתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת בעדר
מילי19/09/2007קודם כול אין לך לאן למהר. סתם לשכב עם מישהי רק בגלל שחבריך עשו את זה.קיום יחסי מין זה עניין של בשלות.ולא של לחץ חברתי. אני בת 22 וחבר שלי בגיל ופעם ראשונה שלו הייתה לפני שבועיים ראיתי בעינים שלו כמה שהוא חיכה לרגע וכמה אושר טמון לו בעיניים.
תמתין אל תגרגר בגלל לחץ חברתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אקנה
מירב שרון19/09/2007אם מדובר באקנה רציני, יש מענה רפואי, כיום יש מה שנקרא roaccutane
תרופה שעוזרת פלאים לאקנה ואם זה עד כדי כך מפריע לך מבחינה חברתית (עם בנות המין השני), כדאי להתייעץ עם רופא עור בנוגע לאפשרות הזו. זאת תרופה חזקה שמצריכה כל חודש לעשות בדיקת תפקודי כבד.
ואני מצטרפת לחברתך לפורום שאמרה לך שלא תיכנע ללחצים חברתיים בנוגע לסקס, עדיף שזה יקרה כשאתה באמת בשל לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)