שאלה מאוד מאוד חשובה עזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מאוד מאוד חשובה עזרו לי
    חסוי
    01/08/2007

יש לי הרבה שזיינו כבר {מצטער על המילה הבוטא} אני בן 14 ואני בישן ויש לי פצעונים בגב {לא הרבה} ובפנים ניראה לכם שמישהי תיגעל מיזה ואני מאונן פעם ביום זה גורם לחצקונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שוב פעם ... אין קשר בין

01/08/2007

אוננות לבין חצ'קונים.

מי שתאהב את הראש שלך וההתנהגות שלך, תקח אותך כמו שאתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת בעדר

מילי
    19/09/2007

קודם כול אין לך לאן למהר. סתם לשכב עם מישהי רק בגלל שחבריך עשו את זה.קיום יחסי מין זה עניין של בשלות.ולא של לחץ חברתי. אני בת 22 וחבר שלי בגיל ופעם ראשונה שלו הייתה לפני שבועיים ראיתי בעינים שלו כמה שהוא חיכה לרגע וכמה אושר טמון לו בעיניים.

תמתין אל תגרגר בגלל לחץ חברתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי אקנה

מירב שרון
    19/09/2007

אם מדובר באקנה רציני, יש מענה רפואי, כיום יש מה שנקרא roaccutane
    תרופה שעוזרת פלאים לאקנה ואם זה עד כדי כך מפריע לך מבחינה חברתית (עם בנות המין השני), כדאי להתייעץ עם רופא עור בנוגע לאפשרות הזו. זאת תרופה חזקה שמצריכה כל חודש לעשות בדיקת תפקודי כבד.
    ואני מצטרפת לחברתך לפורום שאמרה לך שלא תיכנע ללחצים חברתיים בנוגע לסקס, עדיף שזה יקרה כשאתה באמת בשל לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו