אהלן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהלן
    אני
    14/02/2009

אני וחברה שלי שכבנו 3 ימים לאחר שהיא קיבלה מחזור(עם הפסקת הדימום) - היא קיבלה את המחזור ב4 לחודש ז"א ששכבנו ב7 בלי קונדום ובלי גלולות או אמצעי מניעה נוסף.. אז חששנו שהימים הבטוחים לא יהיו כלכך בטוחים והתחרטנו על מה שעשינו ויומיים אחריי המגע המיני הלכנו לקנות פוסטינור וחברה שלי לקרה אותו במקום (כלומר ב9 לחודש היא לקחה את הפוסטינור) . היום בבוקר היא התקשרה ואמרה לי (היום ה14 לחודש) שהיא קיבלה מחזור שוב והיא חוששת שמשהו לא בסדר.. האם זה בגלל הפוסטינור? צריך גם לציין שבד"כ היא הייתה מקבלת מחזור בין ה25-29 והמחזור איחר לה והיא קיבלה ב4 לחודש .. אשמח לתשובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהלן

הוספת תגובה

• -

טל
    15/02/2009

א. תקנו גלולות אל תשחקו באש... זה מסוכן והתוצאה לא נעימה! ב. כן, תקראו שוב את האלון לצרכן של פוסטינור... הכדור הזה זה פשוט כמות לא נורמאלית של הורמונים מרוכזים, הוא עושה בלאגן במערכות...דימומים בחילות וסת לא סדירה וכו וכו וכו... בגלל זה הוא מיועד רק למקרי חירום, עשיתם טוב שלא לקחתם סיכונים כי היו מקרים מעולם.... פשוט תשדלו לא להגיע לזה שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהה אז רגע..

אני
    15/02/2009

זה אומר שמעכשיו המחזור שלה לא יהיה סדיר יותר לתקופה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי אפשר לדעת מה יהיה עכשיו

טל
    15/02/2009

סדיר לא סדיר....תיקנו גלולות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו