מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןלופי15/02/2009
הי לכולם.. אל תיבהלו כי ההדועה ארוכה קראו אותה עד לסופה הייתי אצל חבר שלי ושכבתי עליו, והתשנקנו.. לאט לאט הוא נגע לי בחזה.. מפעם לפעם המגע נעשה יותר חזק ו"עמוק יותר" זאת אומרת פעם מעל החולצה, לאחר מכן מעל החזייה ולבסוף ממש על החזה עצמו, פטמותיי עמדו לי והרגשתי הרגשה מוזרה אך נעימה להפליא. בשלב מוסיים הוא דחף את ראשי כלפי מטה אל כיוון איבר מינו.. נענתי להצעתו, הוא פתח את רוכסן מכנסיו ואני לתדהמתי ראיתי שם " מפלצת" לא קטנה, הוא טוען שאורך אורכו הוא 18 וחצי ס"מ. בקיצור.. לאחר המציצה , הוא ביקש להכניס את פינו אל תון שדי (שהם גדולים יחסית). נענתי להצעתו, זה היה כל כיף ותוך כדי שהוא משפשף את פינו בציצי שלי יצא לו חומר לבן הדומה מאוד לרוק..בסופו של דבר נמאס לי שרק הוא מתענג אז קפצתי עליו ישבתי לו על הראש וביקשתי ממנו שימצוץ לי.. בהתחלה הלשון נגעה בשפתיים החיצוניות וזה מאוד דגדג, אחר כך היא הגיעה לדגדגן.. לפתע הרגשתתי כל מיני הרגשות משונות סביב הפטמות ואז בדגדגן.. הוא הזיז את לשונו מטה ומעלה. ודחף את פיו אל תוך הכוס שלי.. השאלה שלי האם אפשר להיכנס להריון מזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מאמין שילדות בנות 13 או 14
שלומי16/02/2009כבר עושות את זה... אל תדאגי אין שום סיכוי שתכנסי להריון.. רק אל תסכימי לאף אחד להכניס לך את הזין בכוס בלי הקונדום..אם את יודעת מה זה קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללופי שלום
מירב שרון16/02/2009צריך שיהיה מגע בין פין ופות כדי שיהיה סיכוי/סיכון להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור לכם שההערה זה קשקוש
השפוי היחיד18/02/2009הרי אני לא ממש מאמין שמישהי כתבה את הכל והיא לא יודעת דברים בסיסיים (נוזל כמו רוק??!!) תעשו לי טובה זה איזה מתבגר שמשעמם לו וממציא שטויות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)