הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון
    לופי
    15/02/2009

הי לכולם.. אל תיבהלו כי ההדועה ארוכה קראו אותה עד לסופה הייתי אצל חבר שלי ושכבתי עליו, והתשנקנו.. לאט לאט הוא נגע לי בחזה.. מפעם לפעם המגע נעשה יותר חזק ו"עמוק יותר" זאת אומרת פעם מעל החולצה, לאחר מכן מעל החזייה ולבסוף ממש על החזה עצמו, פטמותיי עמדו לי והרגשתי הרגשה מוזרה אך נעימה להפליא. בשלב מוסיים הוא דחף את ראשי כלפי מטה אל כיוון איבר מינו.. נענתי להצעתו, הוא פתח את רוכסן מכנסיו ואני לתדהמתי ראיתי שם " מפלצת" לא קטנה, הוא טוען שאורך אורכו הוא 18 וחצי ס"מ. בקיצור.. לאחר המציצה , הוא ביקש להכניס את פינו אל תון שדי (שהם גדולים יחסית). נענתי להצעתו, זה היה כל כיף ותוך כדי שהוא משפשף את פינו בציצי שלי יצא לו חומר לבן הדומה מאוד לרוק..בסופו של דבר נמאס לי שרק הוא מתענג אז קפצתי עליו ישבתי לו על הראש וביקשתי ממנו שימצוץ לי.. בהתחלה הלשון נגעה בשפתיים החיצוניות וזה מאוד דגדג, אחר כך היא הגיעה לדגדגן.. לפתע הרגשתתי כל מיני הרגשות משונות סביב הפטמות ואז בדגדגן.. הוא הזיז את לשונו מטה ומעלה. ודחף את פיו אל תוך הכוס שלי.. השאלה שלי האם אפשר להיכנס להריון מזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• אני לא מאמין שילדות בנות 13 או 14

שלומי
    16/02/2009

כבר עושות את זה... אל תדאגי אין שום סיכוי שתכנסי להריון.. רק אל תסכימי לאף אחד להכניס לך את הזין בכוס בלי הקונדום..אם את יודעת מה זה קונדום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללופי שלום

מירב שרון
    16/02/2009

צריך שיהיה מגע בין פין ופות כדי שיהיה סיכוי/סיכון להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור לכם שההערה זה קשקוש

השפוי היחיד
    18/02/2009

הרי אני לא ממש מאמין שמישהי כתבה את הכל והיא לא יודעת דברים בסיסיים (נוזל כמו רוק??!!) תעשו לי טובה זה איזה מתבגר שמשעמם לו וממציא שטויות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו