מחזור מאחר, הריון?\:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מאחר, הריון?\:
    דנה 15
    15/02/2009

שלום, אני בת 15 וחצי, אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין בקביעות כבר חודשיים, חודש שעבר הוא הכניס טיפה בלי קונדום, נורא נלחצו אז לקחתי פוסטינור וקיבלתי את המחזור בזמן 12.1. אני מודאגת מכייון שלא קיבלתי מחזור כבר 4 ימים, הייתי אמור לקבל ב12.2 והיום כבר ה15!!! אני מודאגת שאני בהריון, אנחנו תמיד מקיימים יחסים עם קונדום ובודקים במהלך הסקס מספר פעמים שהוא יושב טוב ושהכל בסדר. אני פוחדת שאולי היה חור ולא שמנו לב, אני נורא מודאגת, לא מתאים לי עכשיו הריון. גם קרה מספר פעמים שחבר שלי בא לשים את הקונדום אבל שהוא בא לגלגל אותו הוא ראה שהקונדום הפוך ואז הוא הפך אותו לכיוון הנכון ושם אותו, אני פוחדת אולי נשאר זרע על הקונדום ונכנסתי מזה להריון, למרות שהוא מאוד זהיר ותמיד בודק שהכל בטוח. למה המחזור מאחר לי? מה הסיכוי שאני אכנס להרין? תודה לכל העוזרים, פורום נהדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מאחר, הריון?\:

הוספת תגובה

• כמו שכתבנו כבר

טל
    16/02/2009

מלא פעמים פוסטינור אמור לעשות קצת בלאגן במערכת.. אני לא יודעת, יכול להיות שקרה עוד פעם שלא ממש נזהרתם אחרי הפוסטינור. בכל אופן קונדום זה ממש ממש לא יעיל נגד היריון לא משנה כמה נזהרים.. יש לי הרבה חברים שהם תוצאה של האמצעי שלא ממש מונע היריון הזה. אני הייתי קונה בדיקה במקומך בכל אופן.. אב ללגבי אותה פעם ספציפית שאת מתארת אין מצב להיריון לקחת את הפוסטינור בזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ..

דנה 15
    16/02/2009

אני לא מבינה איך אפשר להיכנס להריון אפילו שיש קונדום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי דימום

דנה 15
    16/02/2009

אבל בכמות קטנה יותר מתמיד ובצבע כהה יותר, יכול להיות שזה דימום לפני הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך מה להלחץ

ענבל
    16/02/2009

קרה לי מקרה דומה עם חבר שלי... רק שאני לא לקחתי פוסטינור..ובסוף הכל התסדר.. לדעתי הדימום שקיבלת הוא המחזור החודשי שלך.. אני ממליצה לך לגשת לרופאת נשים ולהתחיל לקחת גלולות אם הקשר שלכם באמת מתמשך ורציני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה(:

דנה 15
    16/02/2009

אין ספק שאני יתחיל לקחת גלולות, אבל קודם כל אני רוצה לוודא ב100% שזה לא הריון ושהדימום הקל הזה הוא מחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

טל
    17/02/2009

אם בקונדום נעשה שימוש לא טוב, או שהוא פגום או קרוע וכן זה קורה אפשר בהחלט להינכס להיריון.. ואפילו בקלות. אני פשוט מציעה שלא תסתמכי על החתיכת לטקס הזאת זה הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו