דחוף..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף..
    חסוי
    16/02/2009

היי אני בת 17 ואני וחבר שלי כבר שנה ביחד ומקימים יחסימין כבר 5 חודשים. אני יודעת שהוא רוצה גם שנעשה מאחורה [ דוגי סטייל כזה] אבל הוא ממש לא לוחץ ואומר שאני אחליט כי הכי חשוב שאני ארגיש בנוח. אני רוצה שהוא יהנה ולא אכפת לי לנסות, אז ניסינו והוא היה ממש בקצה וביקשת ממנו לצאת כי הרגשתי כאילו תכף יצא לי קקי , חח . בקיצר התפנתי לפני שהתחלנו וזה לא שהיה לי מקודם. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף..

הוספת תגובה

• לחסוי

noam@
    16/02/2009

פעם הבאה תנסי להתפנות עוד פעם, ותראי מה יהיה.. אם זה קורה עוד פעם אז כדאי לכם להפסיק לנסות. אם לא יצליח ויהיה לך קקי זאת לא בעיה רפואית ולא כלום אלא אולי בעיה אחרת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    18/02/2009

ראשית אני ממליצה לבצע שטיפה של אזור פי הטבעת במים וסבון במקלחת ע"י החדרת אצבע, לפני כל מגע אנאלי שמתבצע. מין אנאלי יכול לגרום לתגובה כמו "חוקן", לכן ניתן לעשות חוקן לפני האקט עצמו. אזור זה הוא אזור לא נקי - יש חיידקים שנמצאים באזור זה שבאם יבואו במגע עם אזורים אחרים בגוף יגרמו לדלקת , מחלה וכו'. כלל נוסף שחשוב להקפיד עליו במין אנאלי -
    אסור בשום אופן לחדור לפי הטבעת ולבצע לאחריה מיד חדירה לנרתיק או מין אוראלי. יש לשטוף היטב את איבר המין לאחר חדירה רקטלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו