מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגעה לשיא.לרי.16/02/2009
שלום. :] אני והחבר בקשר כמעט חודשיים. הגענו ל"שלב" שאנחנו מבצעים מין אוראליי אחד לשניה, אך עדיין אל שכבנו. [אני בתולה והוא לא] בפעמים הראשונות כשהגענו למצב אינטימי ועשיתי לו ביד הוא לא גמר, הוא טען שזה בגלל שהוא חווה יחסי מין מלאים ואוננות לא עושה לו את זה יותר. בפעם הראשונה כשירדתי לו הוא מאוד נהנה אך גם בפעם הזו לא הגיע לשיא. עכשיו, כשאני יורדת לו הוא לא מסתפק בזה- הכוונה שהוא פשוט לא גומר, ואני גם לא רואה סימנים של הנאה. הייתי במערכות יחסים אחרות ושם הפרטנרים שהייתי איתם נהנו וכן הגיעו לשיא. קשה לי מאוד לא לקחת את זה אישית.. למרות שהוא טוען שאי מעולה אך פשוט זקוק ליותר. וכעת לשאלה: האם זה אפשרי שבחור בן 19 לא יגמור מדברים כאלה? מה יכולות להיות הסיבות? [נא לא לכלול "נטיה מינית אחרת" כי זו לא אופציה] או שפשוט אני לא עושה את זה ב"דרך הנכונה" למרות שהוא נהנה בעבר? יש לציין שהוא לא לוחץ עליי לגבי זה שנשכב והוא כל הזמן אומר לי לקחת כמה זמן שאני צריכה. תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
טל16/02/2009אין מה לאמר לך חוץ מהוא לא רוצה מספיק.. בכנות תשאלי אותו איך הוא כן אוהב ומעדיף שתעשי דברים מכיוון שאת לא מוכנה להגיע ליחסים מלאים כעת אך עדיין רוצה ליהנות ולגרום לו להנות. הוא אומנם לא מלחיץ אותך ישירות אבל בעיניי לאמר "זה לא מספיק לי" ,"אני צריך יותר" שווה ללחץ מסוים. בקיצור... תבהירי לו שאת לא מעוניינת להתקדם לשום מקום..וזה טוב שאת עושה דברים בזמן שלך לפי הרצון שלך, ותבקשי ממנו להדריך אותך ולפתוח את הראש כדי להנות מהחוויה הנוכחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אני1#16/02/2009תודה על ההגבה המהירה! הייתי רוצה שתסבירי למה התכוונת כשכתבת "הוא לא רוצה מספיק".. הכוונה שהוא לא מנסה מספיק כדי שזה יקרה? כן, אני יודעת ואני מסכימה איתך לחלוטין שזה גם סוג של לחץ. עכשיו אנחנו עומדים במצב של להתקדם או לחזור לאחור. זה ממש מתסכל אותי, כי אני מרגישה שאני לא אוכל לשכב איתו אם לא נעבור את השלב הזה קודם, אם אני לא אראה אותו בפורקן או שהוא לא יראה אותי.. הוא אומר שלא יהיה אכפת לו להאט שוב את הקצב, אם אני ארצה בכך. ביקשתי ממנו שידריך אותי, הוא לא שיתף כ"כ פעולה. אני פשוט מרגישה שאין לזה פיתרון.. כמובן שחשוב לדבר על זה איתו, ונדבר על זה. פשוט הייתי צריכה תמיכה נוספת =/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
טל17/02/2009לא רוצה מספיק זה לא אומר לא מנוסה... זה אומר פשוטו כמשמעו- הוא רוצה לגמור. הוא אמר.. הוא רוצה עוד זה לא מספיק...לי מפה זה נשמע כאילו הוא יעשה הכל כדי לא לגמור רק שתיראי שזה לא טוב לא המצב הזה ושבא לו כבר לשכב, ואת רק מחזקת את זה כשאת אומרת שבהוא לא רצה להדריך אותך- אבל אני לא מכירה אותו או אותך ולא יודעת מה מצב ביניכם. את לא צריכה להסכים לשום סוג של לחץ, זה החיים שלך הגוף שלך וההחלטות שלך. את בחורה בוגרת את יודעת מה את רוצה ולאף אחד אין שום זכות להכתיב לך. נסי לשוחח איתו שוב, שיחה כנה ואמיתי תאמרי לו כל מה שאת מרגישה.. זה חבר שלך את לא אמורה להיות נבוכה או להתבייש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)