גלולות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות..
    :> ילדונת
    17/02/2009

שלום, לפני כ-23 ימים התחלתי לקחת גלולות (פעם ראשונה בחיי) זאת אומרת החודש הראשון לקחתי כמו שצריך, מהיום הראשון של המחזור וכו'... ניגמרו לי ה-21 ימי נטילת הגלולות וכרגע אני בשבוע הפסקה כפי שנהוג ומחכה למחזור, אך עברו כבר 3 ימים והמחזור לא הגיעה... יש לציין שהחלתי לקיים יחסי מין לא מוגנים (זאת אומרת רק מבחינת הגלולות) חמש ימים לאחר נטילת הגלולות... האם זה קשור איכשהו? ואם זה לא קשור, מדוע אני עדיין לא קיבלתי? האם זה נורמאלי? מה יקרה אם לא אקבל ביכלל עד סוף השבוע?לאחר השבוע יש לקחת חפיסת גלולות נוספת בלי מחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות..

הוספת תגובה

• היי

יעל
    17/02/2009

5 ימים לא מספיקים כדי שתיהיה מוגנת מהריון. רק לאחר חודש את מוגנת..מהגלולה הראשונה של החודש ה2.. מקווה מאוד שזה לא הריון.. כיח לפי מה שאמרת זה כאילו שלא השתמשת באמצעי מניעה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאמיי שלום

מירב שרון
    18/02/2009

בשבוע הראשון של נטילת גלולות בפעם הראשונה, את עדיין לא מוגנת. לכן, הייתי מציעה לך לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון ולשלול הריון לא רצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו